Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
https://twitter.com/EuroLeague/status/782275609653161984 Gudura,Macvan i Raduljica su u Bodanovom timu..
Korisnikov avatar
By The Answer
Teže sastavljanje tima je uvek bila odlika elfc, najveći i najteži zadatak je upravo na startu, da nađeš malo jeftinije nosioce od po 60-70 i iskopaš bar jednog ispod 30. Ne bi bila fora da svi krećemo sa De Koloima, Teodisićima, Langfordima i ostalim indeks mašinama.

Ja sam prezadovoljan što su dvojica koje sam planirao za nosioce i pre izlaska cena između 70 i 80, ostali mi se skoro svi vrte oko 40-50 i jedan ispod 25.
Korisnikov avatar
By rudonja
Gde i kako da se prijavim?
Korisnikov avatar
By skeske
Isprepadah se zbog cijena i sklopih ekipu polovnjaka, ostade mi dosta para. Koga bi od EL zivotinja preporucili da se uzme, imam para za jednu skupu lolu.
By surda
Polovnjaci i jesu najbitniji. Oni donose najvise kredita. Prosle godine su tu bili npr Burusis i Cirbes. Porasle im cijene u nekom trenutku i duplo. Prvom se to odrzalo i do kraja.
Zvijerke i kostaju kao zvijerke. Malo kome cijena raste, a mnogo cesce pada.
Npr Teo, De Colo, Langford i slicni su vjrv najbolji primjer prvih. Skoro uvijek dvocifreni, a cesto prave i 30+ indeksa. Najbolji primjer drugih za prethodnu sezonu je Spanulis. Kostao kao i ove godine, a na kraju jedva 30tak.
Nemas neki siguran recept. Treba imati malo srece u prvom kolu pa narednih 5-10 ubacivati igrace koji donose siguran rast cijene i nadati se da ce donositi i indeksne poene.
Nakon tih 5-10 kola se vec svima manje-vise iskristalisu cijene i vise nemas previse mogucnosti za dodatnu zaradu kredita.
Ako ih nemas dovoljno moras cekati da se neko oporavi od povrede, neko dovede novog igraca ili da neko jeftin udje u formu.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 18
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]