Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
A zaradu imaju od? Cibona je drzavni projekat Hrvatske koji je pusten niz vodu zbog raznih kombinacija.. Najjace je da su dug vratili tako sto su dovodili igrace za realne novce..
Korisnikov avatar
By Poska
Нисам мислио да су на тај начин дуг вратили, већ да ако су већ на 0, у току ове сезоне неће много нарасти дуг због играча. Чекају Жижића да оде и да ту лепо зараде. Не сумњам ја да је држава извадила Цибону, шта више сигуран сам да јесте, уз помоћ града који је стао иза њих.
Što se Cibone i Partizana tiče mislim da su pre svega višegodišnja jurnjava za rezultatima i sezone igranja Evrolige uzele danak. U toj Evroligi svake godine se podizala granica ekonomskih budžeta, a to su Partizan i Cibona pokušavali da prate, jer su hteli da ostanu u trci. A to vrlo dobro znam, jer pre dve godine kad sam stigao u klub da ga, kao što rekoste resetujem, dug je praktično bio 15 miliona evra. Srećna je okolnost što smo dve godine posle toga došli na nulu i možemo da počnemo dobar zdrav projekat u kome definitivno više neće biti razbacivanja novaca, nego ćemo se okrenuti proizvodnji. Verujem da je isti slučaj i sa Partizanom - počeo je priču Petrović.
Veliki covek Vladimir Stimac ubacio 19 poena uz 11 skokova i sut iz igre 9 od 9. Nece Stimara tako lako da prepusti svoje mesto u reprezentaciji Musliju, Bobiju i Kuzmicu.
Korisnikov avatar
By dovlimir
MILOS OBILIC napisao:I prosli mec je protiv Armanija u prvenstvu dao 19 poena. Partizan pogresio sto ga nije doveo. Moze i na spisak reprezentacije, ako ovako nastavi.
ne da može nego je sigurica. ubitačan šut, 1 na 1 ga je jako teško braniti...
Korisnikov avatar
By Jomer
@Obilicu on je KKP odbio koliko se ja secam, lep primer za domace igrace i da iz KLS moze da se uradi dobar transfer

@Zex panter je pisao ovde, Cibona je jedini klub iz bivse Juge koji je imao velike nekretnine na svoje ime, i da kada su upali u problem sa finansijama neko je to njima sve pokupio za neke smesne pare odnosno otpis duga, tako da oni sada nisu dobili nikakvu pomoc, nego su cak i odrani, zamisli da neko sada uleti kod vas i pokupi marakanu za neki otpis duga
Korisnikov avatar
By Zex88
Verovatno bi zapalili toga koji pokusa.
Pa to ti pricam,pumpali se dugovi,klub ostajao bez para od grada/drzave i onda im cornuli nekretnine.. Oproban recept..

Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока

Види га Ске :) Дакле идемо на Барсу,па евентуално[…]