Stare teme
Korisnikov avatar
By Poska
Ваљда око 8к.
By Jo.
Od stranaca, samo je Hecer bio dobar izbor, mozda i ostane sledece sezone...

Ovako razmisljm za sledecu sezonu...

1. Jaramaz(191/95), Hecer(188/84), Pot(196/94)
2. Marinkovic(197/97), Vrabac(204/94), Jovanovic(192/97)
3. M.Lukovic(207/94), Andric(202/94), Tanaskovic(203/97)
4. Bircevic(210/89), Velickovic(205/86), Glisic(206/98)
5. S.Jankovic(211/93), Lukovic(213/89), neki klinac
Korisnikov avatar
By Pavac
Ma kakvo crno zadrzavanje Hecera, po meni opasan anti patican lik, bolje da smo zadrzali Wilsona i za ovu sezonu, on je bar bio klasican batica...

1. stranac zver ( neki igrac tipa Dzerelsa, da moze i da zakuca,a i da sutira i da pritom igra dobru odbranu ) , Rebec, Pot
2. Vanja Marinkovic, Sinovec
3. Andric, Vrabac
4. Bircevic, Velickovic, Tanaskovic
5. stranac zver ( neka zivotinja tipa Jawai ), Ivan Marinkovic, Uros Lukovic

Ovo je moj predlog tima za sezonu 2017-18, mislim da bi sa ovim timom mogli da jurisamo na sve trofeje osim mozda u eurocupu, i da se osvoji dogodine aba liga pa da se igra euroliga u sezoni 2018-19 ..
By boban1970
ABA liga se ne moze osvojiti sa Vrabcem to je valjda svima jasno. Andric i Vanja Marinkovic nepoznanica i dalje, ne znam da li su za velike domete cini mi se da ce ostati samo dobri klupski igraci a ne za osvajanje trofeja. Ovde je glavno pitanje Pekovic a ne ko ce igrati do godine. Mislim da Pekovica ne interesuje uspeh Partizana i da ce uskoro da napusti klub. On je dosao po nalogu i odradjuje svoj zadatak veoma uspesno a to je ne dozvoliti Partizanu da se vrati na stare staze uspeha.
Korisnikov avatar
By Poska
Иронија је што је Робинсон имао већу плату од Хеча. :)

Да се не замлаћујете са тимовима, биће то сличног квалитета као ове године. Који црни Јарамаз, Синовец нас одбио ове године, какви странци звери, то један у милион да убодеш, мислим има их ако имаш пара.
By Jo.
Poska napisao:Иронија је што је Робинсон имао већу плату од Хеча. :)

Да се не замлаћујете са тимовима, биће то сличног квалитета као ове године. Који црни Јарамаз, Синовец нас одбио ове године, какви странци звери, то један у милион да убодеш, мислим има их ако имаш пара.

Jaramaz je najperspektivniji mladi igrac...
Napraviti tandem Jeramaz-Marinkovic bio bi strateski potrez, sansa da se zavlada Jadranom...mladi i perspektivni,pravi put...a ne raspali matorci...

KSL ne poznajem...
U ABA Interesantni su M.Lukovic(Krka) i Marinkovic(Zadar)...Nikòlic (Bud)...
Naravno ima dobrih u Fmp i Megi, ali njih ne racunam kao opciju...(Kaba, Lazarevic, Bolden,, Davidovac, ...)
S.Jankovic takodje moze biti opcija...
Korisnikov avatar
By Poska
Јарамаз ни један неће доћи више никада код нас и то је то. Зато сам и написао горе.

Слажем се и ја за Луковића и Маринковића, али није баш да их и тимови из иностранства неће тражити, и један и други прилично добре сезоне.
Korisnikov avatar
By BogdanB
@Pavac

Delimo misljenje za Hecera, jeste doneo on neke pobede, ali takve igrace kao on ne volim, ne volim taj stil igre. Ako ga krene šut,dobro je, ako ne, nema nista.

Edit:
Izgubili smo od Mege 101-90

Edit 2:
Ladno klub jos nije napisao da Robinson nije clan kluba.

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока
By Jo.
Poska napisao:Јарамаз ни један неће доћи више никада код нас и то је то. Зато сам и написао горе.

Слажем се и ја за Луковића и Маринковића, али није баш да их и тимови из иностранства неће тражити, и један и други прилично добре сезоне.

Ocigledno znas nesto vise od mene...!?

M.Lukovic mi je bio gotivan jos dok je bio u Megi...jedno od boljih krila...visok,solidna tehnika, jos uvek mlad...ovu sezonu je igrao odlicno...a ima mogucnost za napredak...pogotovu sto se tice fizikalija...
Ovde ne treba cekati... potpisuj dok jos nije odleteo...

Marinkovic je svakako ok..., ali mi je negde izmedju 4 i 5...
Bio bi odlicna cetvorka da ima bar malo bolji sut..., a kao petica je slican Lukovicu, a nama treba prvi centar koji ima "masu"...

Na 5 bio Milutinov bio premija (nerealno), S,Jankovic(211/93), N.Jovanovic (211/94), D.Ristic (213/95) iz USA bi mozda mogli da se uklope i pronadju sebe u ovom Partizanu...mozda da vratimo Darela Wiliams-a...
  • 1
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 178

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]