Stare teme
Korisnikov avatar
By dovlimir
MileBL napisao:Najvise mi se svidelo kako je napao Papasa na niskom postu, to je veliki plus za beka kad zna odigrati.
tu mi je i najviše povukao na Brajanta. u padu sa zadrškom... imao je dvije slične situacija 1 na 1 licem ka košu, ali su obje lopte iscurjele iz obruča.
Korisnikov avatar
By Zex88
Jel se on to razbacao malo? Deluje mi krupniji.

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Zex88 napisao:Jel se on to razbacao malo? Deluje mi krupniji.

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Da i meni Bogdan deluje bolji fizicki ove sezone.
By podgorica
I sto mislite, je l Bogdan spreman za NBA?

Misljenja sam da je spreman da tamo bude sasvim korektan igrac, vremenom da bude u rangu Bojana Bogdanovica sigurno.

Ono poredjenje njega i Maria Hezonje od prije godinu-2 sad tek nema veze s vezom, jasno je da je Bogdan miljama bolji igrac, i sad i da ima veci domet.
Korisnikov avatar
By ZikosKaraiskaki
Možda je malo "van razuma" ali po mom mišljenju Bogdan tamo ima veće šanse na pleju nego na dvojci.

Stvar je da Bogdan dosta bolje igra kad ima ključeve ekipe u svojim rukama, npr. odgovara mu uloga koju ima Harden u HOU (samo uloge poredim). Naravno da će do tog teško doći u NBA.

Već kao dvojka, bojim se da nema šta ponuditi što bi ga izdvojilo u odnosu na ostale NBA startne dvojke.
Možda sekundarni kreator sa klupe bi bila njegova najveća uloga koju može dobiti u NBA. Sve zavisi šta mu klub i trener dozvole da igra (vidjeli smo jednu suprotnost tj. Bjelicu i na drugom kraju Jokića).
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Tačno sam znao da će Željko dobiti drugu utakmicu, kad je vće dobio prvu. Mnogo je namazan, da nokautiranog protivnika još jednom ne udari. Vrlo vjerovatno će biti 3-0, ali teške utakmice, velika potrošnja.
Csk-a isto igra teške utakmice s Tau Keramikom, cijenim da će ih Baskonia dobiti u trećoj kući.

Vidjećemo koliko snage ima Darušafaka i Efes za otpor.
Korisnikov avatar
By Zex88
Opa,Efes okrenuo u finisu.. Da vidimo kako ce drugi Turci da prodju..
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 47
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]