Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Zex88 napisao:On je rekao cini mi se DE da se vraca u Ameriku..
Sta ce tamo ? Otisao je sa koledza, valjda sad na koledz vise nema povratka.
Mitrovic out Bolden in i jaci smo dosta sledece sezone.
By Jo.
Kako bi Zvezda mogla da izgleda...17/18...

1. Amer, Jaramaz
2. Dzenkinks, Guduric
3. Simonovic, Lazic, Dangubic (Dobric ako neko ode...)
4. Bjelica, Bolden, Simanic
5. Kuzmic, (mozda i Tompson...treba malo misica...)
Korisnikov avatar
By skeske
Jaramaz u Zvezdinom sistemu... tesko u ovakvom stanju, mada ima potencijala.
Bjelica kod Radonje igra samo 5.
Tomson nece ostajati.
Korisnikov avatar
By djokonda
skeske napisao:Jaramaz u Zvezdinom sistemu... tesko u ovakvom stanju, mada ima potencijala.
Bjelica kod Radonje igra samo 5.
Tomson nece ostajati.
Teško mi je da procenim Jaramaza, previše se od njega traži u Megi. Imam utisak da bi se on mnogo bolje snašao u ekipi koja ima dobrog pleja, tako da ga ne bi isključio kao opciju gde bi bio projektovan za ulogu koju je veći deo sezone imao Dženkins. Brz, eksplozivan igrač,odlična atleta, može da vrši pritisak na prenosu lopte, da bude jako opasan u tranziciji...nije baš da takvi igrači rastu na drveću. Nekako mi se čini da je za njega Zvezda dobro rešenje i da tu može da jasnije profiliše svoju ulogu.
Korisnikov avatar
By MileBL
Jarmazu ce igranje u Megi biti jedan od vecih uspjeha u karijeri, uvaljace njega jos nekome Misko ali tamo se nece naigrati
Korisnikov avatar
By djokonda
MileBL napisao:Jarmazu ce igranje u Megi biti jedan od vecih uspjeha u karijeri, uvaljace njega jos nekome Misko ali tamo se nece naigrati
Mislim da bi u FMP-u mogao da igra bez problema i da bi u Železniku bili vrlo srećni da mogu da ga dobiju
Korisnikov avatar
By Lepus
Za njega je odavno bilo jasno da se najbolje snalazi uz klasicnog playa, jer mu organizacija igre nije jaca strana. U trenutnom rosteru Zvezde nema mjesta, ali kao neka zamjena za Djenku bi bio idealan. Medjutim, Djenka, bar po onome sto se pisalo, je tu i sljedece sezone, tako da pored Gudurica za Jaramaza nema mjesta. A mislim da mu jos jedna godina u Megi i ne bi koristila.

Inace, kao idealnog nasljednika Djenki sam vidio Aranitovica. Medjutim, nemam pojma u kakvom je stanju poslije povrede, te pojma nemam ni kada mu se prognozira povratak na teren.
Korisnikov avatar
By skeske
Citam nesto da je novi trener rekao da Ajzea nije spreman da ispostuje njegove zamisli u odbrani jos uvijek, i da je zato Seslija dobio sansu (doduse Seslija je odigrao sasvim pristojno). Ako to znaci da se Ajzei trebati trunkica vremena da se prilagodi i da ce za nekih desetak dana poceti napokon da koristi potencijal zastite obruca, onda sam zadovoljan.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ma iz FMP-a samo Bolden.. Ostalo tanko.. Ono sto me nervira je nikakva minutaza za Radanova..
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]