Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Ja kontam da njega zeza samopouzdanje, momak nikako da odigra sezonu bez nekakvih trzavica, ovo mu je bila jedna od boljih sezona ali ni nju nije odigrao kompletnu zbog povrede. Mislim da je napravio ispravan potez ostankom u Unikakhi, potreban mu je kontinuitet u igri.
Korisnikov avatar
By Zex88
Evo Nedine zavrsnice..
https://youtu.be/Gnyu35vx1Cg

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Lepus
De banujte ovog kretena. 'ajde sto mu je svaki post totalno lupetanje, to se moze podnijeti, ali sada je krenuo i sa vrijedjanjem.
By Werner
Lepus napisao:De banujte ovog kretena. 'ajde sto mu je svaki post totalno lupetanje, to se moze podnijeti, ali sada je krenuo i sa vrijedjanjem.
Pa kreten je uvreda...šta je u mom postu vređanje?

A na stranu što je kreten za tebe doktor košarke...kao i za tog nosonju surlaša kojeg držiš na slici...za kog se ne zna da li se odlepio još od obruča od one blokade Bertansa
Korisnikov avatar
By Lepus
Znas kako, i nije uvreda ako je istina. ;) E, sada, ne znam da li ti znas sta znaci rijec koju si upotrebio u svom postu na koji sam se osvrnuo? Ne vjerujem da vrijedja nekoga od nas sa foruma, ali je uopsteno pogrdna.

Nego, doktore, de baci neku analizu da nesto naucim. Evo npr, NBA finale je u toku, sta mislis od ishodu 3. utakmice? Mozda da se cujes i sa svojim drugom Sasom pa da preneses i njegove utiske, ipak igra njegov bivsi klub.
By Werner
A čuj, ne znam odakle si...ali garagani je naziv za navijače CZ, ovde na Bulbuderu, još od 60ih...ništa tu uvredljivo nema...drugi je sekundarci.

A tebi da iznosim utiske o NBA finalu, na temi evrolige, nije potrebno...ja se samo sećam šta je sve ovde pisano kad je Žoc rekao da je veći Srbin od svih sekundaraca (garagana) i kako je pljuvan...šta mu je sve željeno...sad pitam te iste jesu li polizali pljuvačinu i čestitali čoveku...
By ikaluka
Werner napisao:Kako su garagani sa ovog foruma podneli osvajanje titule prvaka Evrope moćnog Žoca? Nisam bio u prilici da vidim reakcije...
Pa prati malo Srpsku kosarku ili ti je srcu draza neka druga ti si izgleda jedan od onih koje od Srbije interesuje samo partizan i to sto igrom slucaja zivis u Srbiji.Verovatno imas i neku drugu reprezentaciju za koju navijas.
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 47
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]