Stare teme
By Knofler
Evo fotke Likana i mene, olicenje rasnosti.

Ne mogu da nadjem toliko limitiranu sliku za ova 2 nemaca pojma...
Prikačeni fajlovi
grant-hill-tmac.jpg
grant-hill-tmac.jpg (21.46 KiB) Pogledano 1383 puta
Korisnikov avatar
By CrossOver
Hahahaha koji ste vi ludaci. Nije me bilo par dana , ulazim i vidim ovo. LIMITIRANO :D

Naravno kao veliki gagofil, stajem na Likinu stranu :D
Korisnikov avatar
By Lika
CrossOver napisao:Hahahaha koji ste vi ludaci. Nije me bilo par dana , ulazim i vidim ovo. LIMITIRANO :D

Tooo brate, i još da vidiš koliko poštujem tvoju odluku, stavljam u potpis - "Gagofil"
Korisnikov avatar
By CrossOver
Lika napisao:
CrossOver napisao:Hahahaha koji ste vi ludaci. Nije me bilo par dana , ulazim i vidim ovo. LIMITIRANO :D

Tooo brate, i još da vidiš koliko poštujem tvoju odluku, stavljam u potpis - "Gagofil"
To je to :D Salu na stranu ja stvarno vjerujem u tog momka...
Korisnikov avatar
By Lika
CrossOver napisao:
Lika napisao:

To je to :D Salu na stranu ja stvarno vjerujem u tog momka...
Ne bi se kladio s ovim limitiranim Saletom i njegovim kvislinzima da ne vjerujem Gagulu :)
Korisnikov avatar
By Lika
kosta76 napisao:Lika se preplatio jos davno na jedan casopis. Nikako da ga prodje :think:
Slika
Da, po selima me inaču zovu i Mića Nostradamus :D
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
Pa da li je ovo moguce...Vec vise puta sam mislio da su Lika i Knofi,i cela njihova bratija manijacka,dodirnuli dno limitiranosti...Ali kurac,frajeri me svaki put iznenade i pokazu da mogu da pomeraju granice limitiranosti jos dublje...
Koje trece oko,pa to je za njih naucna literatura,Lika gleda zenska dupeta a Knofi u zenske vratove,i po obliku guzova i zili na vratu oni proricu igracke karijere.U narodu su poznatiji kao "Vratoguzi" zbog svog specificnog i netacnog nacina predvidjanja i proricanja :)

Ako cemo iskreno i po pravdi,jedini koji je ovde sertifikovan za proricanje,koji ume da prorice i koji kad prorekne to ti je, je GROBAR SA KOSOVA !!!

Ovi su Vratoguzi sarlatani i zaradjuju na Gagicevoj grcevitoj borbi da sacuva mesto na klupi,bar na tribinama...

Ako ih neko primeti u komsiluku ili na ulici nek odmag obavesti najblizu stanicu policije ili Duska Vujosevica...(Dule ih trazi jer pale Gagica da ce da bude igrac) :)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 21
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]