Stare teme
By milanezija
kosta76 napisao:Grobi je kod nas glavni, a njegov cin sve govori-Apsolutno nelimitiran clan :dance:
Ali ima i jedan apsolutno limitirani, odaziva se na Sale Solnok.
By grobar sa kosova
@Kole Lika i Knofi skacu samo sebi u stomak... :D zna se ko je izmislio kod nas i proslavio tu rec "limitiran"i smatram da samo ja mogu da govorim o tome i da sam samo ja kompetentan :icon-wink: .Lika i Knofi imaju limitirano shvatanje limitiranosti limitiranog Gagica... :D
By Knofler
O mojoj nelimitiranosti govori i cinjenica da sam jedini Zvezdas kojeg je najveci trenerski mag Grobi uvrstio u startnu petorku KK Limitlessa, i to da mi je Grobi licno rekao da ga podsjecam na Dzejsona Kida.
Povrh svega nakon sto je vidio moje vjestine na treningu izjavio je da sam jedini koji se moze porediti sa Kerolom pa cak i Vujanicem.

Reci Grobi da nije bilo ovako? Ko te podrzao kad su te Banjac, Kosta i Obilic protiv volje sklonili sa pozicije trenera ako ne Makedonac i ja?
Korisnikov avatar
By rudonja
Liko, jesi li siguran da je Gagic iz Krajine? :)
Korisnikov avatar
By Peja
jebem li vam sunce kakvi ste vi kraljevi, procitao sam svih devet strana i umro !
rezultat nebitan, sama tema je pobeda za sve

grobi, stimac, borovnjak subotic :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Korisnikov avatar
By MIX57
Sale i Grobi su bili na specijalizaciji ...

Lika sprema repertoar
By grobar sa kosova
ova vest koju cete procitati je specijano za Liku!
P.S.kako se nezvanicno saznaje posle ove vesti Gagic ce okaciti patike o klin na radost vecine navijaca Partizana tj svih navijaca Partizana osim Like i Knoflera!
http://www.vestisrbija.com/osvojio-pola ... ci/2111295
izdvajam 2 recenice iz teksta koje opisuju lik i delo Djordja Gagica
"Sada me zove po deset novinara dnevno, a dok nisam osvojio ovaj novac, svi su mi pričali da sam izgubljen slučaj i izbegavali me – priča Gagic"
"Djordje i dalje dolazi u kladionicu, ali sada u njoj poteže novčanik samo kada treba da časti celu prostoriju pićem. Kako kaže, napraviće kraću pauzu od klađenja, a razmišlja da počne da radi kao taksista jer je to oduvek želeo."
:D :violin: :whistle:
By Knofler
grobar sa kosova napisao: P.S.kako se nezvanicno saznaje posle ove vesti Gagic ce okaciti patike o klin na radost vecine navijaca Partizana tj svih navijaca Partizana osim Like i Knoflera!
Grobi manijace pa Knofler navija za Zvezdu, kakve su ovo uvrede?!
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 21
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]