Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.
Knofler napisao:brate obuzdaj dahtanje kad vidis naziv prve
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Knofler napisao:Fredi je imao raspon glasa od nevjerovatne 4.5 oktave.meni je za najez i pri kraju 'so you think you can stone me...'.odlicna pesma,jedna od najboljih ikada.samo nikad mi nije bilo jasno sto ima onih scaramouch,galilleo,bismillah,beelzebub zajebancija,po meni je mogli i bez toga,no dobro
Sto kazes da se covjek najezi, posebno kad ga udari po volumenu na "I don't wanna die, I sometimes wish I've never been born at all"...
Ovo im je mozda i najbolja pjesma, mada ja cesce pustim We will rock you, odnosno Its a kind of magic.
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Shomy_lee_jones napisao:cuj Fredi satanista,djavo licno.Najveci trik koji je ikada uspeo da izvede je da ubedi svet da nije goran kvisko vujevichahaha, da znas da lice
Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.
Brkato govedo.
Shommy " Grief is nature's most powerfull aphrodisiac"
Al nisam znao, veliki odmor kad stupi, dizelasima po klonji kurceve da pusis
Dok slusao sam rifove iz novembarske kise, zeldijima nogama podrkavala si pise