Stare teme
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
knofi ovo je da se smrznes.
Posebno prvi deo, kakav glas covek imao jebote.
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
Knofler napisao:
brate obuzdaj dahtanje kad vidis naziv prve :D ,nista licno,samo dodatak fredijevom dobrom performansu

[BBvideo 560,340][/BBvideo]

[BBvideo 560,340][/BBvideo]
By Knofler
Fredi je imao raspon glasa od nevjerovatne 4.5 oktave.
Sto kazes da se covjek najezi, posebno kad ga udari po volumenu na "I don't wanna die, I sometimes wish I've never been born at all"...
Ovo im je mozda i najbolja pjesma, mada ja cesce pustim We will rock you, odnosno Its a kind of magic.
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
Knofler napisao:Fredi je imao raspon glasa od nevjerovatne 4.5 oktave.
Sto kazes da se covjek najezi, posebno kad ga udari po volumenu na "I don't wanna die, I sometimes wish I've never been born at all"...
Ovo im je mozda i najbolja pjesma, mada ja cesce pustim We will rock you, odnosno Its a kind of magic.
meni je za najez i pri kraju 'so you think you can stone me...'.odlicna pesma,jedna od najboljih ikada.samo nikad mi nije bilo jasno sto ima onih scaramouch,galilleo,bismillah,beelzebub zajebancija,po meni je mogli i bez toga,no dobro
By Knofler
Mej i Tejlor su izjavili kako nemaju pojma o cemu pjesma govori dok Fredi nikad nije otkrio o cemu je rijec.
Enigma, pa su pocele da se cuju price kako su skrivene satanisticke fraze...

Mada, bilo kako bilo Rapsodija je jedna od najvecih rok pjesama ikada.
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
cuj Fredi satanista,djavo licno.Najveci trik koji je ikada uspeo da izvede je da ubedi svet da nije goran kvisko vujevic :D
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
Shomy_lee_jones napisao:cuj Fredi satanista,djavo licno.Najveci trik koji je ikada uspeo da izvede je da ubedi svet da nije goran kvisko vujevic :D
hahaha, da znas da lice :D

Elem, saznam da Pearl Jam ima koncert ovde u Chicagu u julu i odem da vidim karte i vidim da su rasprodate u roku od dana.
Steta, mogao sam da ih overim dok sam ovde:

[youtube][/youtube]
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Veliki respekt za Pearl Jam. Da sviraju samo Ten i ne prave vise nista bilo bi dovoljno ako mene pitas
By Knofler
Brkati, kad ce taj post o bubnjarima?

Pearl Jam i Mookie Blaylock :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15
KK Partizan 2025/26.

Iz meni nekog neobjašnjivog razloga, Fern[…]

Takmicenja mladjih kategorija