Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
BogdanB napisao:Mora da mu se oprosti ruzna proslost

Jel moze slika?

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Slika
Korisnikov avatar
By Zex88
BogdanB napisao:Jel si ovo ti pored njega, pa si se precrtao? :D

Cuti,nemoj da me odajes drugarima..
Korisnikov avatar
By BogdanB
Ne treba mu ovo sa slikama, samo izaziva gnev jos veci i pretenduje da napravi nastavak Mustafa vol.2

By milanezija
Pa napravio je i bez slike, takva hajka se vodi, kao da se zaboravljaju pokusaji Cokija da uzme Vanju; Gagija pa i Milutinova
By Edibledi
Ispravite me ako grešim, čini mi se da je Partizan hteo prošle sezone Stefana da dovede, ali je Zvezda bila brža i konkretnija. I njega i Jovanovića.
Odigrao je jednu sezonu u Zvezdi sa malom minutažom, ne ulazim u to da li je zaslužio veću, možda on smatra da je trebalo više da igra. Nije bio neki bitan igrač u rotaciji, nije zvezdino dete... Pošto mu nije ispoštovano redovno plaćanje, ISKORISTIO JE JEDINU MOGUĆU PRILIKU da ode od Čovića a da ga ovaj ne smara sa nekim njegovim zafrkancijama. To što je prešao u Partizan je zato što je isto veliki klub i igra dobra takmičenja (moje mišljenje).
Podiže se velika frka ni oko čega. Da je prešao Lazić, to bi bilo bezveze, pošto je on ostavio trag u Zvezdi kao veliki zvezdaš, ali ovaj kao da praktično nije ni bio u Zvezdi.
Korisnikov avatar
By Zex88
BogdanB napisao:Ne treba mu ovo sa slikama, samo izaziva gnev jos veci i pretenduje da napravi nastavak Mustafa vol.2

Ne verujem da ce biti Mustafa vol 2, koliko sam uspeo da povezem Stojkovic se zamerio krimosima i tu je nastao najveci problem..

Ocekujem da bude drndanje 40 min kao u slucaju Novice,Gurovica,Pavlovica, pa i Radmanovica..

E sad,oni su znali da pucaju po savovima,a Jankovic mi ne deluje da je mirnijh zivaca od pomenutih..
Korisnikov avatar
By BogdanB
Nema kriminalaca na tribinama!

Uvek imas nekog praznoglavog koji moze da baci nesto i da te povredi

• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 166