CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE

MILOS OBILIC napisao:Meni ste napravili los raspored.Evo proslo kolo posle brkatog sam bio bolji od svih vas sa 175 indeksa,a nisam imao protivnika.Onda dalje od Gimnazije i ne prisluskuj kosarkaske razgovore i ne kradi igrace!
Izbacio sam samo Lalica i ubacio Zizica za koga se sad kaze na da nece ni igrati.Tako je to kad stavljas igrace kao Gimnazijalac Milanezija
milanezija napisao:Huligani koji uce Engleski na casu Francuskog prete li prete pa se moram pomeriti od GimnazijeMILOS OBILIC napisao:Meni ste napravili los raspored.Evo proslo kolo posle brkatog sam bio bolji od svih vas sa 175 indeksa,a nisam imao protivnika.Onda dalje od Gimnazije i ne prisluskuj kosarkaske razgovore i ne kradi igrace!
Izbacio sam samo Lalica i ubacio Zizica za koga se sad kaze na da nece ni igrati.Tako je to kad stavljas igrace kao Gimnazijalac Milanezija
Savovic ce da leti vrlo brzo.
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
MILOS OBILIC napisao:Mi uciti nemacki.milanezija napisao:Huligani koji uce Engleski na casu Francuskog prete li prete pa se moram pomeriti od GimnazijeMILOS OBILIC napisao:Meni ste napravili los raspored.Evo proslo kolo posle brkatog sam bio bolji od svih vas sa 175 indeksa,a nisam imao protivnika.Onda dalje od Gimnazije i ne prisluskuj kosarkaske razgovore i ne kradi igrace!
Savovic ce da leti vrlo brzo.![]()
Pobedio bih te da igramo jos 3 meca.
Izbacite strah iz srca sinovi Manitua ! Veliki Duh me nije poslao na forum da bih vas kaznio,nego da bih vam pokazao pravi put,kako bih vam ukazao na mudre odluke ! ! ! Aaaaaaaaaaaaaaaaaa...