Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Deluje mi da ti se ne cini... Ja sam ga izbacio da bih stavio Lucica, a onda sam i Lucica izbacio... moj novi pulen od Partizanovih igraca je Lovernj :)

Inace veoma slabo kolo za mene, 130 + Jorovic, Hemonds i Lovernj. Ubo sam Vitkovca, ali sam zestoko promasio sa Sutalom. Svi koji su umesto njega imali Jagodu ili Rakoca ce me oduciti ovo kolo. Ah da, tu je i Blazic. :doh:
Korisnikov avatar
By Gale
Odavno sam doneo odluku da se klonim Strawberry- ja, Blažića i Dinamita Lorbeka; Ti ispaljivači neće više videti moj tim, ma kakve indekse imali. Na žalost, u poslednjim kolima me košta ta rešenost.
Travis je kategorija za sebe, "ispaljivač godine" .

Nažalost, u ovu grupu nisam ubacio Rakoča, a trebalo je. Uzimao sam ga par puta, čekao ga, bla bla...Čovek mi je samo živce (i pare!) odneo. Naravno, sada, kada sam ga pedalirao, fura sjajan indeks...Živote.

Ukupno, 122 i čekam Hammonds-a, Badera i Jorovića.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Vajt 19
Rakocevic 28
Nelson 23
Jagodica bobica 35
Omic 10
Gecevski 34
Kastrofil 16
i Zizic 0

Sada cekam dominaciju Vestermana i Rajta.Za sada 165 poena.Ako se ova dvojica razigraju valjda cu dobiti Kostu
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Ja 156 plus Jorovic.

Omic, Travis i Sutalo prodali. Ovaj prvi jos i ima pravo na kiks, ali ova potonja dvojica ce da lete koliko veceras, kad otkljucaju timove
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Jbga, bas lose kolo za muskarcine.
135+ Bader. Sa ovom najboljom ekipom sam dobro prosao, a imam u njoj jebenog zizica, a evo skoro da ide preko 200.
Prodali me u muskarcinama Sutalo, Aleksa POpovic i Jure Lalic. Jba
  • 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 105
KK Crvena Zvezda 26/27

По мојем мишљењу тренер треба бити способан да одр[…]

Takmicenja mladjih kategorija

Na usluzi :D Obožavam letnje turnire mlađih kat[…]