Stare teme
By Knofler
Alice in Chains mozda, Would im je miljama daleko najbolji rad.
I onaj bend XYZ, ne sjecam se naziva pjesme...
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
pa nemam pojma ima tu dosta bendova,e sad to je skakljiv pojam 'one hit' mozda neki od ovih imaju i ostale dobre stvari a da ja nemam pojma,ali meni samo po jednoj pesmi poznati.tipa:
the knack-my sharona
Dexys Midnight Runners- come on eileen
Korisnikov avatar
By zola
Knofler napisao:Alice in Chains mozda, Would im je miljama daleko najbolji rad.
I onaj bend XYZ, ne sjecam se naziva pjesme...
Knofi, nevidjeno si limitiran, Alice in Chains ima bar 15 vrhunskih pesama, poslusaj Down in a Hole, Rooster, Man in the Box, Nutshell, No excuses, Angry chair, Them bones, Bleed the freak. Mnogo potcenjen bend, sa fantasticnim i nikad prezaljenim Lejnom Stejlijem i genijalnim tekstopiscem i gitaristom Dzerijem Kantrelom. Jedan od mojih omiljenih bendova, mnogo si me uvredio :)
Korisnikov avatar
By zola
Shomy_lee_jones napisao:Ljudi jeste razmilsljali nekad o najboljim 'one hit wonders'ima?meni sad stao mozak,ali neko mi uvek sinonim za to survivor 'eye of the tiger'.ne racunam to sto su odradili jos pesama soundtrack rokija3,ipak se ova jedina racuna
Meni se mnogo vise svidja Burning heart iz Rokija, a od one hit wonder-a pada mi na pamet Soft cell- Tainted love, Art company- Suzana, Kansas- Dust in the wind (ja ne znam drugu)
By Knofler
Daj brate, ne znam da li bih za Pink Floyd mogao reci da imaju 15 vrhunskih pjesama a ne za Alice.

Ajde da prodju Rooster i No excuses kao dobre pjesme a ostalo je neki prosjek, u pozitivnom smislu.

Vrhunske pjesme za mene su:
-Whole lotta love
-We will rock you
-Smells like teen spirit
-Sweet child o mine
-Bohemian rhapsody
-You could be mine
-A kind of magic
-Highway to hell
-Here i go
-Show must go on
-Stairway to heaven
-Californication
-Otherside
-Its my life
-The final Countdown
-Welcome to the jungle
-Another brick in the wall
-Somebody put something in my drink

Itd, itd...
Korisnikov avatar
By zola
Ti si sad naveo neke od najvecih svetskih hitova, ne poredim ih ja sa njima, mada za moj ukus postoji na stotine, pa i hiljade vrhunskih pesama. Meni su sve ove pesme sto sam ih naveo od Alice fantasticne, mada mogu da razumem da se nekome ne svidjaju, jer su oni dosta mracan bend, ali je volim njihovu muziku. Ako si ih vec slusao, cudno mi je da ti se ne svidja Down in the hole, to je prelepa i jako tuzna i istinita pesma, a Man in the box je jedna od najzescih i najmocnijih stvari
By Knofler
Slusao sam ih, kako nisam mada samo period sa Lejnom.
Jbga, grunge ipak nije toliko atraktivan za usnu skoljku :D
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
Knofi...pobogu...pa nisi me skontao na sta sam mislio pod 'one hit wonder'.na bend cija je pesma poznatija od samog benda,gde nadje alice in chains,oni imaju citav opus.a ti tamo nabraja najbolje pesme ikada...
e dobri primeri su art company-'suzanna' i kanzas-'dust in the wind'.nisam ih stavio jer sam mislio da cu da se ispalim,da imaju jos dobrih stvari
I sto kaze Antoine Europe-'The Final Countdown' je meni uz 'eye of the tiger' odlican primer za to na sta sam mislio,iako i jedni i drugi imaju jos bar jednu pesmu koju znam,ali imena pesama su daleko poznatija od imena bendova
Korisnikov avatar
By Gale
Aaaaaa, Shomy je mislio na hitove - jedince !

Dok je forum bio off, pričali smo Kosta i ja o hitovima jedincima , ali domaćim.

Ja sam predložio :

[BBvideo 560,340][/BBvideo]

A Kosta :

[BBvideo 560,340][/BBvideo]
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 15
KK Partizan 2025/26.