E
Gira PFC napisao:Loše vesti danas po portalima, u poslednjih sat vremena svi pišu da je Trinkijeri preko agencije koja ga zastupa podneo zahtev za raskid ugovora.
Mislim da su nam ambicije za sledeću sezonu naglo splasle...
Nisam se zabrinuo kada je rečeno da odlazi Gordić, vest o Voldenu me je iznenadila, ali i to sam nekako prežalio. Ali Trinkijev odlazak je po meni, u ovom trenutku, nenadoknadiv. Ključ dobrih rezultata u sezoni 2019/20 je bio upravo on. 
Giro dobri stari prijatelju, ne brini se, sto bi rekao onaj pametan covek spasa nam nema, propasti ne mozemo. Nas KKP je pogresnim putem krenuo jos one godine kada smo redovni zajedno bili u Pioniru, kada je umesto restarta vestacki gurana neka borba za vise. Prosto tada je bio trenutak za restart i posto se isti nije desio, nikad se necemo oporaviti, sem ako ne pocenemo da radimo ono sto je jedino logicno, a to je da stvaramo igrace. Sve ove godine izigravamo sparing partnera manje ili vise bezuspesno, klinicki smo odavno mrtvi, samo nas ozivljavaju koliko njima treba zbog raznih interesa.
Ja znam da ja, kao i svi vi nemam drugi klub i necu prestati da volim svoj KKP, ali ovo sto nam rade zadnjih godina je porazavajuce za razumnog coveka. Tako da i u beton ligi igrali ja sam tu uz njega. Poenta je da sam vise uzivao u utakimcama kada nas je vodio Pera Bozic sa Cveletom, Milutinovicem, Vanjom, Vitkovcem i Djumicem nego proslih par sezona.
Pozdrav svima !