Stare teme
Korisnikov avatar
By Lepus
Italijan se usrao u Obradovića.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Baš je loše ovo izgledalo..

Zašto ova 3 minuta Ročestija ne guli Uskoković, nije mi jasno..

Najlakše se sakriti iza skupih stranaca..

A na kraju ništa..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By MileBL
Bajern u gostima ili Zalgiris kuci, jedna od te dve se moralo dobiti
Ne svidja mi se kako je Obradovic postavio igru, premalo je timske igre, puno se oslanja na individualna resenja, bolji napad smo imali kod Alimpijevica.
U Aba ligi sve ovo prolazi, mada nismo jos igrali sa najjacim timovima
Ne znam kako Coki gleda na sve ovo

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Pa u Aba ligi i ne sme da bude problema, ali zato Evroliga pokaze sve, a pokazala je da zavisimo samo od individualnih akcija. Dolaskom O Brajanta poremetila se hemija, odjednom je on upao i poceo da uzima mnogo suteva, Rit i Simonovic ispali iz tima, Davidovac nema loptu, Hol ne sluzi nicemu, jer nije lopta kod njega kada je u igri...
Korisnikov avatar
By Lepus
Raspustiti sve mlađe generacije u klubu. Jbt košarku kad protiv Primorske ne mogu igrati Radanov i Simanić.

Ako već nisu zaslužili ponašanjem na treningu, onda ih otjerašu tri lijepe i završiš jednom sa tim.

Jebeni Čović je totalno izgubio kompas. Stranci se dovode kao na traci, nigdje nikakvog plana dužeg od jedne sezone. Čovjek ima svoju dvoranu, najveći budžet u regionu već godinama i napraviš tim koji sljedeće godine će morati na totalni remont. Tim bez ijednog mladog igrača kao zalog zs budućnost.

Možda sam ja lud i ne vidim/ne znam kako to treba funkcionisati, ali znam da mi se i ovaj tim i ova igra poprilično gade.

Korisnikov avatar
By Zex88
Ja sam poverovao da će biti drugačija priča na startu sezone, ali avaj..

Ništa ja protiv stranaca nemam, ali ovo nema poentu..

Korisnikov avatar
By Lepus
Ma nemam ni ja ništa protiv stranaca, naprotiv. Samo, ako već nemaš domaćih talenata (a svakako ih nema, a ono malo što ima je ili vani ili u Megi), dovedni mlade strance pa od njih pravi igrače.

Mada, našem vođi je logičnije da mu sinko igra 40 min u klubu koji služi za razvoj igrača. Logočnije mu je da Radovanović i Lešić (dovođenje Save mi je dobar potez) igraju, a Popović da čami na klupi. Logočnije je dovesti Jaramaza i Radonjića, nego da se proba sa Pažinom.

Korisnikov avatar
By skeske
Kad cemo kliknuti napokon da FMP nije nikakav razvojni nego takmicarski tim. Valjda je to jasno poslije 10 godina.
Sto se tice igre, Brajant nam je pokvario hijerarhiju i trebace vremena da to sjedne na mjesto. Nadam se da necemo puno zaostati u EL do tada.
Korisnikov avatar
By Zex88
A zašto je Fmp takmičarski, što planira da juri titulu, Evropu?

Fmp mora biti Mega 2.. Mega nije takmičarski tim pa uđe u finale Aba, osvoji kup.. A Fmp se takmiči i ne služi ničemu ove godine ..

• 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 80
Svaštara

Ja sad uspavao dete i vidim. Sok. Mlad covek. :sh[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]

KK Crvena Zvezda 26/27