Stare teme
By Gsk133
#266689
Luka Mitrović pojačanje? Ne mogu da verujem da su ga doveli. Da li su ovi iz uprave Zvezde kolektivno normalni? On i kada nije imao problem sa povredama je bio žestoko limitiran i izuzetno priglup igrač, a sada ne bi bio pojačanje ni za jedan Kls klub. Užas od igrača i pojačanja. Ivanovic jeste pojačanje, ali samo za Aba ligu, a Obilićev limitirani tim ne bi prošao ni grupu u Evro kupu.
By Gsk133
#266691
Volden je veliko razočarenje. U Partizanu i Zvezdi nije odigrao 3 dobre utakmice zajedno, a po onome što sam čitao imao je dosta dobar ugovor u Zvezdi, previše dobar nesrazmeran sa igrama. Čitam da odlaze Rit i Radanov što je po meni greška. A spominju se Jovic, Avramovic... Zdrav Jovic jeste pojačanje, ali Jovic u ovakvom stanju nije pojačanje, nije ni Avramovic u bilo kakvom stanju. Iskreno iznenadjen sam ovim pojačanjima jer je Radonjić trener koji forsira jaku odbranu, a ni Ivanovic, ni Mitrović je ne igraju, kao ni Jovic(u ovom stanju) i Avramovic.
Korisnikov avatar
By Lepus
#266694
Gsk133 napisao:Luka Mitrović pojačanje? Ne mogu da verujem da su ga doveli. Da li su ovi iz uprave Zvezde kolektivno normalni? On i kada nije imao problem sa povredama je bio žestoko limitiran i izuzetno priglup igrač, a sada ne bi bio pojačanje ni za jedan Kls klub. Užas od igrača i pojačanja. Ivanovic jeste pojačanje, ali samo za Aba ligu, a Obilićev limitirani tim ne bi prošao ni grupu u Evro kupu.
Iako se slažem da Luka nije pojačanje, reći da je priglup igrač je toliko promašena izjava, za rubriku vjerovali ili ne.

Njemu je oduvijek najveći kvalitet bio ogroman BBIQ.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk


Korisnikov avatar
By MileBL
#266695
Meni je ovo bezveze, pet igraca za jedan dan, izgleda da Lazic regrutuje na pripremama reprezentacije, drugog objasnjenja nema

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
#266696
Mislim da je ideja da popunimo tim domaćim igračima, a onda sa strancima na kraju da podignemo dodatno kvalitet..
Očekujem stranca na 2,4 i Noka..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

By Gsk133
#266697
Veoma loš pocetak prelaznog roka za sada. Izgleda da će po ovom početku budžet biti dosta "skresan" s obzirom kolika primanja su imali Lojd, Volden i epska "štetočina O'Brajant. Jedino ako dovedete Derika Vilijamsa, on ima milionski platu i bio bi bomba pojačanje.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
#266699
Ivanovic umesto Voldena koji je bio dobar kod Obradovica, a kod Radonjica tek povremeno odigrao dobro, je unapređenje tima u odnosu na prethodnu sezonu.

Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Zex88
#266866
Izgleda da će Noko u Bajern..Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 80
TOKIO 2020

Moram da pohvalim našu štafetu.. Pop[…]

Vodeni sportovi

Rama, piši na temi Tokio 2020.. Ja sam ti […]

Fudbal

Sreca imate bar ovo individualnog kvaliteta, čist[…]

KK Partizan 2021/22

Ovo je znak da Pejdz ide verovatno Na ovo ide Ves[…]