Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By Karaburac
Peja napisao:sta je sa velickovicem?
Boga pitaj, navodno se sprema za Superligu.
Korisnikov avatar
By kontrabas
Karaburac napisao:Odgledao sam danas prvo snimak meca Mega-FMP, a malocas i na RTS-u direktan prenos OKK Beograd- OKK Konstantin.

Mega je igrala bez Dangubica, a Bobi je bio zaustavljen na 8 poena, tako da su ostali igraci potegli u napadu. Vasa je bio dosta dobar, mada je opet par puta zasrljao, napravio faul u napadu, prodao par lopti. Lukovic je igrao lepo, njegovo standardno igranje licem 1na1 protiv protivnicke cetvorke, fina kretnja u napadu. U FMP-u utisak utakmice definitivno Ristic. Fino je odigrao i u odbrani i u skoku sto se na gornjem klipu mozda i ne vidi toliko. Od ostalih me niko nije posebno impresionirao.

OKK Beograd je izgubio prilicno lagano od Konstantina. Pripretili su par puta, u zadnjoj cetvrtini spustili na 8 razlike, ali to je bilo to. Konstantin je odigrao fantasticno timski i opet pokazao da fina timska igra moze mnogo da kompenzuje individualne nedostatke. Najzanimljivije mi je bilo da se isprate Tasic iz Konstantina i Marinkovic iz OKK. Obojica su 93' i oba momka su jako fino odigrala. Marinkovic imao 8 poena (2/3 za dva, 4/5 sa bacanja) i 8 skokova, za indeks 17. Tasic imao 8 poena, 3 skoka, 2 ukradene, 3 asistencije i 1 blokadu za indeks 9. Tasic se jako dobro snalazi na visokom postu i u trenucima kad je OKK igrao zonu on je nabijao svoju statistiku. Sut sa kapice, sjajna distribucija lopte sa visokog posta, sjajno razumevanje igre za mladog igraca. Mora jos da ojaca, jer je imao malo problema sa fizicki snaznijim igracima. Marinkovic je sve poene sam zaradio, bio je jako dobar u skoku i bacanja su mu delovala bolje (sto i statistika pokazuje). Jedina zamerka mi je sto nije delovao dovoljno energicno, cak mi je delovao pomalo bezvoljno. Takav atleta bi morao da udje na teren sa instiktom ubice i da sve vreme ujeda u odbrani, da bude agresivan, da je stalno aktivan. Pa cak i u napadu bi morao isto, cesto mu se uloga u napadu svodi na to da cuci u nekom cosku ''da ne smeta''.
Na sajtu eurobasketa jos stoji zadnja runda (24 kolo). Kao jos nisu shvatili da su vec neke tekme odigrane. Hvala na informaciji. Bas me raduje sto su Nislije prosle dalje, odavno su mnogi gradovi atrofirali od kosarke.
Korisnikov avatar
By Nookie
Karaburac napisao:Odgledao sam danas prvo snimak meca Mega-FMP, a malocas i na RTS-u direktan prenos OKK Beograd- OKK Konstantin.

Mega je igrala bez Dangubica, a Bobi je bio zaustavljen na 8 poena, tako da su ostali igraci potegli u napadu. Vasa je bio dosta dobar, mada je opet par puta zasrljao, napravio faul u napadu, prodao par lopti. Lukovic je igrao lepo, njegovo standardno igranje licem 1na1 protiv protivnicke cetvorke, fina kretnja u napadu. U FMP-u utisak utakmice definitivno Ristic. Fino je odigrao i u odbrani i u skoku sto se na gornjem klipu mozda i ne vidi toliko. Od ostalih me niko nije posebno impresionirao.

OKK Beograd je izgubio prilicno lagano od Konstantina. Pripretili su par puta, u zadnjoj cetvrtini spustili na 8 razlike, ali to je bilo to. Konstantin je odigrao fantasticno timski i opet pokazao da fina timska igra moze mnogo da kompenzuje individualne nedostatke. Najzanimljivije mi je bilo da se isprate Tasic iz Konstantina i Marinkovic iz OKK. Obojica su 93' i oba momka su jako fino odigrala. Marinkovic imao 8 poena (2/3 za dva, 4/5 sa bacanja) i 8 skokova, za indeks 17. Tasic imao 8 poena, 3 skoka, 2 ukradene, 3 asistencije i 1 blokadu za indeks 9. Tasic se jako dobro snalazi na visokom postu i u trenucima kad je OKK igrao zonu on je nabijao svoju statistiku. Sut sa kapice, sjajna distribucija lopte sa visokog posta, sjajno razumevanje igre za mladog igraca. Mora jos da ojaca, jer je imao malo problema sa fizicki snaznijim igracima. Marinkovic je sve poene sam zaradio, bio je jako dobar u skoku i bacanja su mu delovala bolje (sto i statistika pokazuje). Jedina zamerka mi je sto nije delovao dovoljno energicno, cak mi je delovao [glow=red]pomalo bezvoljno.[/glow] Takav atleta bi morao da udje na teren sa instiktom ubice i da sve vreme ujeda u odbrani, da bude agresivan, da je stalno aktivan. Pa cak i u napadu bi morao isto, cesto mu se uloga u napadu svodi na to da cuci u nekom cosku ''da ne smeta''.
Ovo sam i ja primetio...poprilicna kurobolja kad neko zasere nesto,fazon nisam ja lud da ispravljam njegove greske...nekoliko puta se bas preko ***** vracao u odbranu(kao i ostatak ekipe OKK...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pisao sam o tome i ranije. OKK pojedinacno uopste nije los tim za ovaj nivo takmicenja, pogotovo dok je i Nesovic bio tu, ali timska hemija uopste ne postoji. Ocajna je od pocetka do kraja sezone i to se bas oseca na terenu.
Ipak, to ne amnestira Marinkovica. Momak bi trebao tamo da pokaze zasto je Partizanov igrac tako sto ce sa izadje sa stavom pobednika na teren, sve i da su mu saigraci najveci balvani u istoriji ove igre.

EDIT: Hohohoho, Smederevo tuklo Metalac u gostima :D Jes da Metalcu nije igrao Zivanovic, ali opet tezak blam.
Korisnikov avatar
By Zex88
op,ovi moji Smederevci zajebani..
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Karaburac kako komentarises sto je Metalac dao otkaz Draganu Nikolicu?
Korisnikov avatar
By rudonja
Gagi je jako talentovan trener. Puno harizme.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Jbg, Metalac i igrace menja kao na traci, a iskreno rezultati im nisu u skladu sa ulaganjima. E sad, da li je to iskljuciva krivica Gagija Nikolica veliko je pitanje. Moje licno misljenje je da Gagi nije sastavljao ovu ekipu i da je u Radnickom imao daleko vecu slobodu. Ipak i pored toga mislim da je Metalac morao bolje. Ovaj poraz od Smedereva kod kuce je upravi verovatno prelio casu. Sta znam, cudan je tim taj Metalac, daju kintu, ali lose rade. Ne rade planski. Kakav god da je Gagi, trebao je da izgura ovu sezonu do kraja, sumnjam da ce drugi trener uspeti da ih trgne u tolikoj meri da izbore cetvrto mesto u Super ligi.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Od 13.aprila ekipe koje ne udju u Super ligu igrace Razvojnu ligu koju promovise KSS i Dejan Tomasevic.
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 218
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige