Stare teme
By grobar sa kosova
Knofler napisao:
grobar sa kosova napisao: P.S.kako se nezvanicno saznaje posle ove vesti Gagic ce okaciti patike o klin na radost vecine navijaca Partizana tj svih navijaca Partizana osim Like i Knoflera!
Grobi manijace pa Knofler navija za Zvezdu, kakve su ovo uvrede?!
izvini Khofi,hteo sam u zagradi da stavim da si navijac Zvezde ali sam zaboravio ali to se zna... :)
By Knofler
Hahaha, kakav mucki udarac ispod pojasa!
Ali oprastam ti jer si dobar momak, mada pazi ubuduce ipak si ti nelimitiran clan ;)

@Lika
Sale Banjac je toliko limitiran da ostane praznih saka cak i kada se uhvati za glavu!
By grobar sa kosova
@Knofi nisam imao nikakvu nameru vec sam samo napisao "Lika i Knofi"zato sto vas dvojica podrzavate Gagica,u tom kontekstu sam mislio.nisam nista navijacki ni pomislio,tako je ispalo :)
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
sve je bolji ovaj Gagic, ja sam se prosto zgranuo juce !
odlicna partija... ali na kraju je pokazao koliko je limitiran onim faulom na 23 sekunde do kraja utakmice, satro pritisak neki

dobro je izborio se za mesto prvog centra svidja mi se, a i uvek sam govorio da cemo pre njemu da usadimo mozak i malo osnovne kosarkaske inteligencije i tehnike, nego bismo Musliju uspeli da usadimo volju, tu nema leka !
Korisnikov avatar
By Lika
Salvatore Guliano napisao:
milanezija napisao:Onim faulom je pustio Milutinova u igru. Ciljano je to uradio.
da da da izvinjavam se prevideo sam tu cinjenicu
A faul prije toga, kad je zaustavio kontru ;)
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 21
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]