Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Zex88
Loša odbrana,dobar napad..

Dakle,ako Piksi ostaje,mora da traži nova rešenja pozadi,plus da nađe bolji stručni štab..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Koja nova rešenja?
Pa da prvo vidi personalno od mlađih da li može neko da zameni Veljkovića i Milenkovića.. Ovo su momci koji imaju 2 sp iza sebe i očajne performanse..

Da li je to Eraković,Simić,neko treći,neka bunari,neka radi sa njima.. Ne treba se odreći ovih momaka,ali treba da se zaljulja brod..

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ma i sinoć je čovek napravio nebulozne izmene, sve do jedne... Jurimo pobedu, a ne možemo od drugog gola da napravimo ni jednu jebenu šansu.
Razočaran sam iskreno, jer smo u prvom meču prvih 45 minuta igrali najbolji fudbal i onda prestali da igramo i vratili se u par navrata na turniru. Nama je najbolja partija bila protiv Brazila, jer je koncentracija bila izuzetno visoko, a postojao je i strah od protivnika. Kad tada i sinoć, kada smo bili u pukovnik/pokojnik situaciji, nismo odigrali napadački, onda nema šta da se priča, nemaš šta izgubiti u te dve utakmice. Ali izgleda da je Rade u pravu, da fizički nismo bili spremni za turnir, što mi je neverovatno jer je turnir u sred sezone.

SMS ni u ovom sistemu nema svoju ulogu, ali se forsira na zadnjem veznom.
Jedine svetle tačke su Vanja koji je branio odlično, Strahinja koji je igrao odličan turnir za nekoga ko ima 21 godinu i Andrija Živković koji je odigrao vrlo dobar turnir.

Mi nismo ceo turnir imali vezni red, prsto igrali smo sa 5 pozadi (živković, bleki, veljković, pavlović, kostić) + Lukić i SMS koji su bili zadnji vezni i 3 napadača Tadić, Mitrović i Vlahović. Ili u sitaciji kada smo sa jednim špicem imamo 2 napadača i 8 odbrambenih...

Ova taktika ne može da se igra sa krilima jer oni ljudi nisu igrači koji mogu da pokrivaju celu stranu, to je pozicija koju je igrao Dani Alveš u Barseloni, gde je čovek koji je bek ima odlične napadačke karakteristike se pušta da pokriva celu stranu, dakle bek - prvenstveno defenzivac koji ima dobre napadačke karakteristike i koji u tom sistemu igra beka. Dakle Barsa u tom sistemu ne igra sa 3 centralna defanzivna - štopera, već sa 2 i sa dva beka koji imaju dosta više slobode u napadu. U situaciji kada Dani ode gore, Buskec ili Maskerano se povuče u odbranu i igra osigurača, odnosno pokriva njegov bok u slučaju kontre, ali je Dani bio životinja pa je leteo i stizao da pokrije i pozadi šta treba. Dakle, pričao sam i pre goodinu dana kada sam video ovaj naš novi sistem igre koji je Piksi uveo, da ne može da se igra bez igrača koji odgovaraju toj poziciji, džabe se guraju Lazović, Živković, Kostić, Radonjić tu kada oni ne mogu da drže celu stranu. Jedini koj je blizu toga je Filip Mladenović, koji je bek primarno i koji ima solidne ofanzivne karakteristike, ko još to može ne znam jer ne pratim toliko podrubno kao nekad fudbal. Ali ako nemaš igrače koji to mogu da budu, onda lepo ne igraš tu postavku. Nema prosto potrebe da se igra sa 3 centralna defanzivna plus 2 beka uz zadnjeg veznog, jer je to mnogo defanzivna postava. Plus što u toj postavi imaš posle još jednog SMS-a koji je po vokaciji plej ili polušpic i Tadića koji je može biti ili krilo ili polušpic, dakle transformacija u napad je mnogo teža u toj postavi, koliko god to delovalo lako, jer imaš dva špica koji su kalsični napadači i traže loptu u nogama ili da ih gađaš. Mogu do prekosutra da pišem o postavi i taktici i kako bi trebalo da se igra, ali prosto ovaj sistem nama ne odgovara i ne treba da ga igramo, moramo da napravimo presek i da nađemo neke nove igrače, fali nam radilica u veznom redu i fali nam desni bek.

Jedino što mi je drago je da je ova euforija trajalo relativno kratko i da smo nakon 8 dana završili sa svim očekivanjima, tako da mi je dosta lakše sad.
By Tamerlan
Muslin je takođe igrao uvek sa 3 štopera i prigovarali su mu da igra mnogo tvrdo.

Kolarov je pokrivao celu levu stranu.

Rukavina je pokrivao celu desnu stranu.

Matić i Milivojević su bili radilice, fizikalci.

Kostić i Tadić su se kretali iza centralnog špica Mitrovića.

A što se tiče naše odbrane u kvalifikacijama koje startuju u martu:

Mladenović - Pavlović - Eraković - ?
Korisnikov avatar
By Zex88
Desnog beka nemamo..

Zato i moraš da igraš van formacije sa 4 u liniji..

• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]