Stare teme
Korisnikov avatar
By BogdanB
Ako se ne varam, imali smo četiri izgubljene lopte kada treba da preokrenemo i panterov šut za tri, naravno da je promašio.
Asvel u proseku 72 daje, nama sada 91...

Zex, ne znam sta te čudi, ledej je glup, ne kapiram njegovo postojanje na terenu, isto kao panterovo (svaka čast pa je bio na klupi na kraju), papapetru...

Poslato sa FNE-NX9 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Treba Zoc da ih podavi kao macice u svlacionici, kakve su ovo placenici koji nemaju gram mozga i ne zele da igraju odbranu
Korisnikov avatar
By MileBL
Zoc prvo treba krenuti od sebe
Prvo selekcija tima, pre 20 godina je bilo moguce imati rotaciju od 8 igraca, sad tesko
Velike pare je ulupao u mali broj igraca i ima problem kad mu udju igraci sa klupe, pada nivo igre, ide se u rezultatski minus. Taj problem je probao rjesiti povecanjem minutaze nosiocima i dosao je u situaciju da ih preforsira, redovno gube u finisu itakmica sto nije ni cudno posle 30-35 minuta u igri
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ovo je postala smejurija, nije problem poraz, problem je pristup, problem je u malodušnosti i energiji ekipe i u izostatku reakcije trenera. Zamisli igraš protiv Asvela koju u svom timu ima brojem i slovima 1 (JEDNOG) krštenog igrača - Nanda De Koloa i ti u utakmici protiv njih dozvoliš tom čoveku koji je jedan od najboljih skorera u EL u poslednjih 10 godina da ti ubaci 32 (TRIDESETIDVA) poena.

Ništa više o toj utakmici ne treba da kažem ni ja ni niko drugi.
By Gsk133
Valderama napisao: Sre Dec 14, 2022 8:00 am Kakve god rezulate beležio ja ću uvek Žoca percipirati sa strahopoštovanjem i idolpoklnostvom. Neke Veličine se jednostavno ne smeju skrnaviti.
Isto i ja legende Zvezde. Jeste da ih je bilo malo, ali ih postujem. Pre svega Ducija Simonovica i Igora Rakocevica. 2 najbolja igraca u istoriji Zvezde, pa 10 mesta prazno.
Korisnikov avatar
By raf
Gsk133 napisao: Sre Dec 14, 2022 10:56 am
Valderama napisao: Sre Dec 14, 2022 8:00 am Kakve god rezulate beležio ja ću uvek Žoca percipirati sa strahopoštovanjem i idolpoklnostvom. Neke Veličine se jednostavno ne smeju skrnaviti.
Isto i ja legende Zvezde. Jeste da ih je bilo malo, ali ih postujem. Pre svega Ducija Simonovica i Igora Rakocevica. 2 najbolja igraca u istoriji Zvezde, pa 10 mesta prazno.
Не заборавите Моку Славнића и Драгана Капичића. Плус, тихог мирног чивека из сенке, Драгишу Вучинића.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Konačno, neka sreća da i nas pogleda pored nekih preglupih stvari na kraju

Poslato sa FNE-NX9 pomoću Tapatoka

• 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 55
Svaštara