Stare teme
By milanezija
BogdanB napisao:Izlapeo željko, došao ovde da juri klinke, ide na koncerte, da se opija...

Poslato sa FNE-NX9 pomoću Tapatoka
Doveo profesionalce koji se nisu saživeli sa klubom
By Šipurske livade
Gledao sam prvih 15 minuta, pa posle dremao uz ukljucen TV, bukvalno sad ustao, odigrali ste odlicno na startu. Svi igraci dosli do poena, spustanje lopte na Lesora koji ne moze da se cuva, energija Grka koji je dolazio do skoka u napadu... U prvoj cetvrtini jedina greska je bila kada Grk nije isao na prvi obruc ili zakucao, vec krenuo na drugi i dobio rampu, pa u nastavku akcije Panter dao trojku, ali napad je istekao. Panter odigao timski i zrelo, Lidej skakao....U odbrani jedina greska dva skoka Hejsa zaredom. Naneli nema nesto puno poena, ali igrao je za ekipu.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ovo što gledam u poslednjih mesec dana je lagani top 8.. Uspeo je Željko da posloži lepo ekipu,a kad se doda da pucate od samopuzdanja..

Mislim da u naredna 2 meča možete da rezervišete 8..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

By milanezija
Prvi put ove godine imam zelju za onim idiotskim skandiranjem UZMI ZELJKO EVROTITULU

Samo glupi ljudi mogu sumnjati u Zeljka

Naredna 2 meca nas stavljaju u brutalnu poziciju, 15:11 i turneja u Italiji gde jedan brejk vredi mnogo
By milanezija
Alba zaista ne bi smela da se dovede u pitanje

Fener, bice zeznuto ali verujem da dobijamo, u Areni niko nije favorit protiv ovakvog KKP
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Kao što sam najavio Bajern je na kraju bio lak zalogaj, dosta tome je pomogla publika, jer su se igrači osećali kao u Bgu, a dobro znamo da oni igraju dosta drugačije kod kuće i na strani. Odlično smo otvorili utakmicu, a onda brzo vađenje tandema Lidej-Panter i protagonizam u napadu pada i krećemo da se mučimo i klackamo do kraja četvrtine, onda u drugoj se samo nastavilo sa klackalicom uz dosta naših grešaka i puno promašenih šuteva i penala. Drugo poluvreme otvoreno baš onako kako treba, kaznena ekspedicija protutnjala, te je meč bio vrlo brzo rešen. U četvrtoj smo opet krenuli da padamo, što nam je tako karakteristično ove godine, a nikako mi nije jasno zbog čega i na kraju pokazali smo energiju i krv i dobili. Svidela mi se reakcija Đuše, Lesora i ostalih u trenucima kada su nas sustizali i smanjivali prednost u 4/4.

Neverovatno mi je da na trenutke izgledamo kao grupa građana, pa onda odigramo onako zrelo i staloženo i svaku rotaciju protivnika kaznimo. Padovi u koncentraciji i tempu su nam vrlo karakteristični i pored toga smo dobili sve ovo što smo dobili i legitimni smo top 8 konkurenti. Neverovatan je povratak od onog sunovrata i šuntavog niza do dizanja i dobijanja ovih 4 utakmica u EL uzastopno. U poslednjih 10 utakmica imamo 8-2 što je najbolji skor u EL trenutno.

Kao što rekoh mi sad u pozitivnom skoru idemo na KRK, gde puni samopouzdanja idemo u 1/2 na Zvezdu, ako se to dobije i osvoji kup, ja sam ubeđen da će ta pozitivna energija i dobra forma nastaviti da raste i da ćemo u zadnjih 10 utakmica imati barem 5 pobeda.

Otvoreno kažem da sam sumnjao u ovaj tim i u Željka i nije mi se sviđao ni tim, odnosno izbor igrača, ni način igre, ni odluke koje pravi trener, ni pre svega i najbitnije energija sa kojom igraju. Ta energija postoji i sada i nju smo videli u Valensiji i Tel Avivu, ta malodušnost, to ne mogu da prihvatim nikako, prosto to je to. Momci su kliknuli vremenom i sad to izgleda dosta drugačije, ali još uvek nije to na nekom nivou na kojem očekujem da ovako skup tim sa ovim igračima i trenerom treba da igra... Dešava se s vremena na vreme bljesak i dobra partija, ali dosta praznih minuta se ponavlja i to kad se sredi, mogu reći e svaka čast Željku al ih je utegao.
By Šipurske livade
U drugoj cetvritini poguran Partizan sa pomoci sudija, kao sto su Lesor u napadu dva plus jedan umesto faul u napadu, faul nad Petrusevim, dve nesportske i iskuljcenje Ivanovica, pa u drugom poluvremenu dve nesportske oprostene Andjusicu i Lesoru.
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 55
Svaštara

Ja sad uspavao dete i vidim. Sok. Mlad covek. :sh[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]

KK Crvena Zvezda 26/27

По мојем мишљењу тренер треба бити способан да одр[…]