Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By BogdanB
Čudite se nešto što ne igra nedovic,nije vam jasno...

Prvi put da sam imao želju da izgubimo, najviše zbog pesica koji kaže da ne treba nedovic da se forsira

Poslato sa FNE-NX9 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By MileBL
O cemu ti pises
Raduj se odlasku na SP
Vec se moze pisati o sastavau

Vasa
Bogdanovic, Nedovic, Guduric
Kalinic Lucic
Petrusev
Jokic, Milutinov
Za ostale nisam siguran sta da mislim
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Bukvalno porodismo pobedu, videla se nervoza celo prvo poluvreme smo se zajebavali i klackali, a onda 3/4 prebačeno u viši stepen i pogodismo svašta i ode to na 20. Bitno da smo pobedili i da idemo na SP, cilj je ostvaren.

E sad, ja bih se složio da Kari možda nije najbolja opcija, ali kad mu je već dat mandat, nek izgura i ovaj turnir, da vidimo šta ćemo uraditi...

Što se tiče sastava, mislim da pored tih 9 igrača, ako Pešić bude bio selektor siguran je i Jaramaz, a Nedović out. To 9 igrača, koja će biti još ta 3, realno i nije toliko bitno, ako se svi odazovu. A plašim se nakon prošlog leta da se nećemo baš najbolje provesti i da će neki igrači da bojkotuju selektora.
By milanezija
Bukvalno jedino čega se oko Karija ne plašim je da će ga bojkotovati

Kari mora stručni štab da sredi sam ili pod ultimatumom
Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Ja bih ga smenio i vratio Kokoškova.

Može li se još išta iscediti iz veterana Bjelice?
Bjelica je povređen već pola godine..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Pa u teoriji nismo..

Tu ti mogu Smajli,Tristan,Petrušev(u Zvezdi cepa na 4 većinu vremena),Pokuševski..
A sa 3 na 4 mogu Kalinić i Lučić..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

By milanezija
Ja bih vodio Petruševa i jednog od Poku/Jovic na 4, uz Kalinica i Lucica kao obavezne na 3, Milutinov i Jokic na 5 i imamo mnogo opcija za kombinovanje u tom filmu, bekovi kombinacija 3D igraca i sekundarnih plejmejkera

Micic, Avram, Jaramaz/Jović
BB, Gudurić, Marinković
Lucic, Kalinic
Petrusev, Poku/Jovic
Jokic, Milutinov

Jaramaz/Jovic dilema mi je najvise zbog staklenosti Jovica inace savrsen bekap Micicu

Poku/Jovic, zavisno od zdravlja/forme/dozvola

Jovic moze od 3-5 da igra a Poku od 2-4

Vanja mi je must have, savrsen fit za Jokica (videli letos)

Guduric bi morao biti vodja druge petorke, neverovatno je koliko igra sa mudima kad je lider u kvalifikacijama (ozbiljan respect za partije) a koliko na prvenstvu zatrokira kad je bitno
  • 1
  • 1024
  • 1025
  • 1026
  • 1027
  • 1028
  • 1165

Savo Drezgić nakon što se nije snaš[…]