Teme vezane uz sve reprezentacije
By milanezija
Njega tek ne bih vodio, zbog kvalifikacija i zbog letosnjeg spreman sam pa se povredio brze nego sto je ozdravio

A i pored BBa i Gudurica ne vidim potrebu
Korisnikov avatar
By MileBL
Da ti vidis nesto video bi da nemamo rezervnog pleja i da ce dvojke morati pomagati Vasi
A sto se tice zdravlja igraca, to se nikad ne zna, samo se mozemo nadati da svi budu zdravi...
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ne znam, meni deluje da su Nedoviću zatvorena vrata, a Jaramaz je taj tip igrača, kao i Avramović donekle, tako da i da ne ide Nemanja, imamo opcije...

Vasa može i treba da igra 30 minuta, tako da ko će ga odmeniti na 10ak minuta je manje bitno, pogotovo ako bude u timu i Bogdan. Kolko sam se njega uželeo da gledam, neverovatno...

Slažem se potpuno za Vanju, njega sam zaboravio u prošlom postu da napomenem, em što se pokazao kao odlična opcija, em se dobro slaže sa Jokićem, em radi ono što od njega Kari hoće.

Pokua bih ja baš voleo da vidim u timu, pogotovo što je Luča hronično povređen i što sem Petruševa nemamo drugu ozbiljnu opciju na 4.

Što se tiče te pozicije 4, ja bih uradio neki eksperiment, ko što je Sale vodio Birču, pa Kari sad MJK, ja bih poveo nekog igrača nižeg kvaliteta koji je željan dokazivanja, kome neće trebati nikakve garancije da igra, niti će se od njega očekivati mnogo, tipa Tanaskovića iz Igokee. Sad koji tačno tip četvorke je potreban, videće se blagovremeno, ali ja bih tako uradio.

No, Luča je povređen cele sezone, Vasa se povredio i sezona je gotova za njega, tako da za sad smo potencijalno opet u problemu sa povredama, a do prvenstva ima još 6 meseci, svašta može da se dogodi.
By milanezija
Ne mora da znaci za Vasu i sezonu, em je on hipohondar (seti se povrede protiv Grka i 3 dana kasnije igra protiv Turske) em je Ataman đubre podmuklo koje je u velikom problemu
Korisnikov avatar
By Lepus
Nedovića kao igrača uopšte ne mirišem, ali ako ništa, na osnovu ove sezone (pu, pu, na ga ne ureknem) ne bi smio biti upitan u 12.

Njega porediti sa Avramovićem i Jaramazom je isto kao da poredimo Milutinova sa Ristićem i Kuridžom. To je ta razlika u kvalitetu.

Elem, Jarama me je totalno razočarao, njega ne bih zvao ni na širi spisak. Obični alibi igrač koji nam u bitnim utakmicama ne može ništa donijeti jer se usere kao grlica. On ne može praviti razliku ni protiv C tima Grče ili VB, čiji je najbolji igrač iz Austrijske lige. Avramović bar ima muda ako ništa.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Lepus napisao: Sre Mar 01, 2023 11:01 am Nedovića kao igrača uopšte ne mirišem, ali ako ništa, na osnovu ove sezone (pu, pu, na ga ne ureknem) ne bi smio biti upitan u 12.

Njega porediti sa Avramovićem i Jaramazom je isto kao da poredimo Milutinova sa Ristićem i Kuridžom. To je ta razlika u kvalitetu.

Elem, Jarama me je totalno razočarao, njega ne bih zvao ni na širi spisak. Obični alibi igrač koji nam u bitnim utakmicama ne može ništa donijeti jer se usere kao grlica. On ne može praviti razliku ni protiv C tima Grče ili VB, čiji je najbolji igrač iz Austrijske lige. Avramović bar ima muda ako ništa.
Poredim ih po načinu igre, ništa više i po tome šta mogu da donesu ekipi, jeste Nemanja igra odličnu sezonu, ali kad se uzme u obzir problem koji očigledno postoji mislim da možemo bez njega. Inače ja Nemanju dosta gotivim.
Korisnikov avatar
By Lepus
Generalno, još mi je veoma rano za spiskove, pogotovo znajući kakvi smo maleri svih ovih godina. Plus, igrači iz NBA nam se nikada nisu svi odazvali.

U idealnim uslovima, lično bih vodio sljedeću ekipu:

Micić, Jović
Bogdanović, Gudurić, Nedović
Kalinić, Lučić,
Jović
Petrušev
Jokić, Milutinov

12. bih birao između Avramovića, Marinkovića ili Pokuševskog.

Po završetku debakla na EP sam napisao da ako se plasiramo na SP da ćemo igrati minimalno finale. I dalje sam ubjeđen u to. Jedinu sumnju imam u Pešića i njegovo poimanje moderne košarke. Ne bi me iznenadio sastav sa jebena tri centra od kojih je jedan Ristić. Ili vođenje Kuridže i sl. Svaka čast momcima na svemu, ali na SP mora ići 10 najboljih igrača, plus 1 -2 prospekta koji mogu odmah igrati (a vjerujem da mogu i Jović i Pokuševksi).
  • 1
  • 1025
  • 1026
  • 1027
  • 1028
  • 1029
  • 1165

Savo Drezgić nakon što se nije snaš[…]

Ja vama ne mogu da opišem koliko mi je dr[…]