Teme vezane uz sve reprezentacije
By Šipurske livade
Lazic mora u 12 kao defanzivni specijalac, a ostali neka se poredjaju. Dosta su nam razni teletabisi ubacivali po 30 poena, cak i u ovim prozorima nema ko nas nije nabio. Ako ne on, onda Lazarevic.
Korisnikov avatar
By The Answer
Prvo sam hteo da ga napušim ali sam nakon par sekundi shvatio koliko je u pravu. Ne za Lazića i imena nego za ideju, neophodan nam je jedan koji će da stane ili ispred Spisua ili ispred Melija i kaže oćeš kurac više. Setih se Italije, kako su nas unakazili i rekoh sebi MILOŠ OBILIĆ JE BIO U PRAVU!

Što se mene tiče jedino je bitno i najbitnije da igra Bogdanović, kao što rekoh pre EP, idemo bez najboljeg igrača i ne znam čemu se nadamo... i bio sam u pravu.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Lazarević na 4 bi zapravo i bio dobro rešenje, naveo sam Tanaskovića kao nekog ko bi možda mogao na spisak, ali sam prevideo Stefana, koji je sazreo i igra odličnu košarku, a u timu gde imaš majstore na svim pozicijama, on bi možda i trebao da bude taj igrač zadatka. Odličan predlog Obiliću, slažem se sa Answerom za ovo za Italiju. Falio nam je jedan punokrvni igrač da se pošiba sa njima, pišem ovo i razmišljam kako smo mi u tom trenutku na terenu imali Luču i Kalinu, pa se nikako ne mogu povezati da se setim kako smo uspeli da izgubimo to i da se ne pobijemo s njima...
By milanezija
Lazarevic apsolutno dobra ideja, mene kod njega jako plaši šut jedino, jer ne bih Jokića okruživao preko mere kamenjarima, jedan max, a za to su mi Jare/Jovic ocigledni

Lazarevic je definitivno opcija no1 umesto Luce/Kaline, ne bih tu ni Trifu otpisao, ali ne sa onakvim stavom kao pre neko vece u Pioniru nego iz poslednja 2 meseca kod Zeljka
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Valderama napisao: Čet Mar 02, 2023 9:44 pm Pominjati Lazića i Lazarevića u kontekstu reprezentacije je svetogrđe.
Zašto? Šta fali Lazareviću, dečko je MVP-a EL Vezenkova odlično čuvao u međusobnom duelu, radi vrlo dobar posao na protivničkim visokim i niskim krilima, zahvalan za ekipu. Nije tim najboljih 12, već onih 12 koji će najbolje da odrade posao...

Jedan takav igrač je uvek poteban svakoj reprezentaciji i svakom timu.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Limitiran je napadač, ali u ekipi u kojoj imaš Jokića, Bogdana, Vasu, Guduru, Milutinova... mislim da i nema preterane potrebe da bude neki napadač, jer neće biti predviđen da igra preterano, nekih 5-10 minuta po meču. Za te potrebe u određenim postavkama, može da se sakrije u napadu, kao što ga kriju i u Zvezdi... Pogotovo što bi hipotetički bio 4. ili 5. opcija na krilu pored Kaline, Luče, Petruševa i Pokuševskog.
By Šipurske livade
Lazarevic je dobar defanzivac 3 na 4, mozda nam treba i neko 1 na 2. Steta sto nemamo Markovica iz najboljih godina, nema puno poena, ali odbrana odlicna plus razigrava u napadu.
  • 1
  • 1026
  • 1027
  • 1028
  • 1029
  • 1030
  • 1165

Savo Drezgić nakon što se nije snaš[…]

Ja vama ne mogu da opišem koliko mi je dr[…]