Ja bih Smajlagića i Lazarevića na 4 stavio, pa pored Jokića da igra Smajli koji može da širi šutem za tri, a pored Milutinova bih stavio Lazarevića kao đubretar igrača koji će da igra odbranu i u napadu utrčava u leđa odbrani, kao što je Kalinić radio na onom njgovom prvom SP. Pored ova 4 igrača bih vodio još jednog centra tipa Ristić, Petrušev ili slično koji može da bude tu ako zatreba kao 5. u rotaciji.
Voleo bih konačno mog brata Pokua da vidim u repki, a ako on bude igrao onda mislim da se on može koristiti dosta dobro i na 4 u određenim postavkama.
Zamišljam postavu Vasa-Bogdan-Gudura-Poku-Jokić

Bukvalno ono što treba Jokiću oko sebe 4 šutera, svi fizički jaki, svi oko 2 metra, svi imaju i prodor.
Nama je pozicija drugog pleja upitna, ja ne znam šta ćemo tu sem Jareta koji nije plejmejker...
Druga postava u odnosu na prvu napadački inferiorna, opet igra na centra, al zato defanzivno beton: Jaramaz, Marinković, Kalinić, Lazarević, Milutinov
Pored njih Smajlagić i još neko na bekovskim pozicijma tipa Avramović/Nedović i Davidovac kao univerzalac i pakuj se polećemo!