Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Lepus
Mile, ne troluj.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By MileBL
Racunaj kako hoces
Petrusev jedini siguran, valjda ne mislis da treba da igra na 5 kad je kod nas izgurao sezonu na 4 i pokazao da moze
Druge opcije su Pokusevski, nisam siguran da Kari ima povjerenje u njega
Lucic je povredjen
Kalinic ne igra cetvorku, iz nekog razloga to izbjegava poslednjih par godina, mada ga i razumjem, nije se lako stalno gurati sa jacim ljudima od njega
Bjelica penzioner
Smailagic nije za reprezentacije, znamo zasto
Mozda ima jos neko ali se ne mogu sjetiti
Kari ce nekog ko je igro kvalifikacije voditi i kontam da je to MJK
By Šipurske livade
Kuridza je prespor da bi igrao krilnog centra, a i vec mator, u kvalifikacija je pomogao dosta, igrao je i proslo prvenstvo, hvala mu i to je to. Na krilnom centru pre njega bih video i Davidovca kojeg Pesic pusta nepotrebno na 3 gde nema brzinu da igra i cak Lazarevica kao defanzivnog specijalca.
Jokic, Milutinov, Mitrovic ( Smailagic )
Petrusev, Davidovac
Kalinic, Pokusevski ( Lazarevic )
Bogdanovic, Guduric, Marinkovic
Micic, Jovic (Avramovic, Nedovic, Jaramaz, Panter )

Ocekujem da budu tri centra i da treci centar bude neka laksa 5 ili Smailagic sa sutem ili Luka Mitrovic da skoluje sa niskog posta i vraca povratni pas.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ja bih Smajlagića i Lazarevića na 4 stavio, pa pored Jokića da igra Smajli koji može da širi šutem za tri, a pored Milutinova bih stavio Lazarevića kao đubretar igrača koji će da igra odbranu i u napadu utrčava u leđa odbrani, kao što je Kalinić radio na onom njgovom prvom SP. Pored ova 4 igrača bih vodio još jednog centra tipa Ristić, Petrušev ili slično koji može da bude tu ako zatreba kao 5. u rotaciji.

Voleo bih konačno mog brata Pokua da vidim u repki, a ako on bude igrao onda mislim da se on može koristiti dosta dobro i na 4 u određenim postavkama.

Zamišljam postavu Vasa-Bogdan-Gudura-Poku-Jokić :drool: :drool: :drool: Bukvalno ono što treba Jokiću oko sebe 4 šutera, svi fizički jaki, svi oko 2 metra, svi imaju i prodor. :violin:

Nama je pozicija drugog pleja upitna, ja ne znam šta ćemo tu sem Jareta koji nije plejmejker...

Druga postava u odnosu na prvu napadački inferiorna, opet igra na centra, al zato defanzivno beton: Jaramaz, Marinković, Kalinić, Lazarević, Milutinov

Pored njih Smajlagić i još neko na bekovskim pozicijma tipa Avramović/Nedović i Davidovac kao univerzalac i pakuj se polećemo! :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Sviđa mi se novi dres..

Mnogo bolji od one krpe u kojoj smo igrali pre..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Gde si video novi dres?
Tviter..Slika

Korisnikov avatar
By BBBbbb
Zex88 napisao:
Valderama napisao:Gde si video novi dres?
Tviter..Slika

Znam da nije nikakva novost, ali brt Bogdanov raspon ruku…
  • 1
  • 1032
  • 1033
  • 1034
  • 1035
  • 1036
  • 1165

Savo Drezgić nakon što se nije snaš[…]

Ja vama ne mogu da opišem koliko mi je dr[…]