Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:A što je Vukčević igrao baš malo ove sezone?

Finalna serija ovodišnje regionalne lige je bila najspektakularnija ako gledamo kvalitet košarke, dvorane, posetu publike, medijsku ispraćenost... ali ti kad pogledaš suštinu srpska košarka nema nikakve koristi od tog glamuroznog atmskog okršaja u 5 činova.

Ajmo reći da smo na duži rok dobili odličnog krilnog centra u vidu Petruševa ali to je premalo.

Deca nam nisu talentovana ili niko više ne trenira košarku.
Pa Željko pre svega voli da se osloni na iskusnije igrače,a mladi koliko zasluže..Tristan je ispred sebe imao Ledeja i Lesora(ako ga stavljaš na 5)..A oni su cepali 30+ minuta..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Lepus
Valderama napisao: Uto Jun 27, 2023 10:39 am ma na četvorku ga stavljam, on je meni tip igrača "Avdija za siromašne".
Ti me stvarno nekada nasmiješ, što u ovom slučaju i nije pozitivno. :)

De mi objasni, šta to zajedničko imaju Avdija (pod uslovom da misliš na Denija) i Vukčević? Ne vidim apsolutno nijednu košarkašku osobinu koju njih dvojica imaju zajedničku.

P.S. baš očekujem da se Jokić odazove.
Korisnikov avatar
By Lepus
Koga si to opisao? Vukčevića?

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Lepus napisao:Koga si to opisao? Vukčevića?

Sent from my SM-N975F using Tapatalk
SlikaSlikaSlika

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Lepus
Brate Rama, i meni je malo bezze da pišem jer ga nisam gledao puno ove godine, ali to je više zbog toga što većinu utakmica nije ni igrao.

Najbolja stvar koju ima je šut, a ti si to naveo kao solidnu. Tehniku nisam primjetio da ima ikakvu, a ne posebnu. Ne znam samo gdje si vidio kreativnost, kada ono malo što je igrao je uglavnom završavao šutem?!

Najgora stvar po njega je što je zarobljen između pozicija. Za četvorku, posebno modernu, je ultra spor, a za peticu nedovoljno jak (i opet spor). Vidim ga u budućnosti isključivo na poziciji pet, da uđe u igru i napravi spejsing izvlačeći centra koji ga čuva. Takvi igrači svakako imaju mjesto u današnjoj košarci.

Negdje pročitah za njega da u najboljem slučaju može dobaciti do karijere Maxi Klebera, što ipak mislim da nema šanse da se desi. Nadamo se svi da griješim.
  • 1
  • 1036
  • 1037
  • 1038
  • 1039
  • 1040
  • 1165

Savo Drezgić nakon što se nije snaš[…]

Ja vama ne mogu da opišem koliko mi je dr[…]