Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Lepus
Nadam se da će Topić ići. Nedović je odron od igrača, posebno u ovakvoj kompoziciji tima. Da je Jokić tu, možda bi se i mogao iskoristiti, ovako, najbolje da ne ide i da ga uopšte više ni ne zove.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Iskreno,kad sam video kako je igrao ova dva meča,bolje da ide na odmor..

Baš je bilo sa bolom u preponama..Pogotvo u odbrani..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

By Tamerlan
Juče smo primili 15 trojki.

Ono što me najviše trenutno nervira kod Pešića jeste to što je na ponižavajući način oterao Teodosića, a da se nije čvrsto dogovorio sa Micićem da će on biti jedan od stubova ekipe bez izostajanja u narednih 4-5 godina. Nema nikakve ozbiljnosti i planiranja u njegovom kadrovisanju. Ovako nas je baš sjebao.
Korisnikov avatar
By MileBL
Valderama napisao:Što je odustao? Zna li se tačan razlog?
Vidio da odustaju igraci KKP, pa red je da i jedan nas
Korisnikov avatar
By skeske
Vidim da vlada misljenje da nam Nedovic ne treba. Ja mislim da nam je bas trebao, ali naravno ne ovakav Nedovic, van svakog ritma, koncentracije, forme.... Hajd i razumijem ofanzivno da dodje period kad sve ode u kurac, ali majstore, defanzivno da licis na smorenu mazgu, e to ne moze. Idi psihologu, radi nesto....

Nista ovo ne obecava. Vec vidim da ce na Bogdanovicu igrati bijesnu dinaj odbranu, Milutinov je na urucenjima dosta nesiguran, propustace se prvo urucivanje i sve ce pasti na improvizacije Guduce i vjerovatno Avramovica. To ne moze izaci na dobro, nema sanse. Treba otici Teodosicu na koljenima, neka dodje iz kafane, samo da uzme 15 minuta kada upadnemo u crnu rupu, a to ce biti cesto. Posto se to nece desiti, jedina opcija nam je sakati Jovic bez ledja, i mladjani Topic koji ne moze vjerovatno fizicki a nema ni iskustvo. (Gledajuci Nikolu Jovica, sve kontam da bi Topic trebao odmah poslije Mege otici u NBA, da mu izgrade tijelo, jer ima predispozicije da dobije masu a da ne izgubi svoje prednosti. Moj klub bi tu ispusio, ali vjerujem da bi to bilo najbolje za malog.)
I dalje mislim da Davidovac treba dobiti neku vecu ulogu, pogotovo jer ce nam trebati kamara sekundarnih kreatora jer nemamo primarnog.
Ne znam, meni ovo ne mirise na dobro, ali ocajnicki se nadam da grijesim i da ce to kliknuti i da odigramo sjajan turnir.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
skeske napisao: Pon Avg 14, 2023 9:57 am Vidim da vlada misljenje da nam Nedovic ne treba. Ja mislim da nam je bas trebao, ali naravno ne ovakav Nedovic, van svakog ritma, koncentracije, forme.... Hajd i razumijem ofanzivno da dodje period kad sve ode u kurac, ali majstore, defanzivno da licis na smorenu mazgu, e to ne moze. Idi psihologu, radi nesto....

Nista ovo ne obecava. Vec vidim da ce na Bogdanovicu igrati bijesnu dinaj odbranu, Milutinov je na urucenjima dosta nesiguran, propustace se prvo urucivanje i sve ce pasti na improvizacije Guduce i vjerovatno Avramovica. To ne moze izaci na dobro, nema sanse. Treba otici Teodosicu na koljenima, neka dodje iz kafane, samo da uzme 15 minuta kada upadnemo u crnu rupu, a to ce biti cesto. Posto se to nece desiti, jedina opcija nam je sakati Jovic bez ledja, i mladjani Topic koji ne moze vjerovatno fizicki a nema ni iskustvo. (Gledajuci Nikolu Jovica, sve kontam da bi Topic trebao odmah poslije Mege otici u NBA, da mu izgrade tijelo, jer ima predispozicije da dobije masu a da ne izgubi svoje prednosti. Moj klub bi tu ispusio, ali vjerujem da bi to bilo najbolje za malog.)
I dalje mislim da Davidovac treba dobiti neku vecu ulogu, pogotovo jer ce nam trebati kamara sekundarnih kreatora jer nemamo primarnog.
Ne znam, meni ovo ne mirise na dobro, ali ocajnicki se nadam da grijesim i da ce to kliknuti i da odigramo sjajan turnir.
Povodom bolda, da je Aleksej tu, pored Bogdana, Milutinova, mogu misliti koja bi to selekcija bila, jer ako je N. Jović ovoliko napredovao za godinu dana u NBA, mogu da zamislim Alekseja nakon 3 godina tamo. Plus je Aleksej inteligentan dečko i igrač i igrao je i na pleju u Olimpijakosu svojevremeno, mnogo bismo dobili polivalentnosti s njim, neka upgrade verzija Bjelice iz dana u Feneru.

Kako bilo, samo se nadam da će nekako da klikne sve, jer nema trika da nešto uradimo bez da klikne ekipa sama od sebe. Deluje mi da je matori Kari nesposoban da stvori dobru atmosferu, jer svi njegovi potezi u zadnje dve godine su užasni.

Nemojmo da se zavaravama sa malim Topićem, imao je on šansu u Zvezdi prošle godine, odigrao par utakmica i u ABA i u EL, videlo se koliko može ili ne može na tom nekom nivou... Nama ovde najviše fali Jaramaz iskreno, ali ako se Stefan Jović oporavi za tih 10ak minuta biće to ok tim.

Za Bogdana se ne plašim iskreno, on dečko ima to nešto u sebi i on će da vodi i vozi, ove dve utakmice u Atini su bile totalna suprotnost onome što treba da se očekuje od njega. U njima se više slobode davalo drugim igračima da se pokažu i dokažu.

Dobra stvar je što imamo lakšu grupu na početku, jer ćemo imati dovoljno vremena da sve klikne.
Korisnikov avatar
By gramada
Znaci zna se sastva silom prilika, Smajli odpada definitivno
AVRAMOVIC,S.JOVIC,GUDURIC
BOGDANOVIC, MARINKOVIC
DOBRIC, DAVIDOVAC
N.JOVIC, PETRUSEV,SIMANIC
MILUTINOV,RISTIC
  • 1
  • 1049
  • 1050
  • 1051