Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
gramada napisao: Uto Avg 15, 2023 10:59 am Znaci zna se sastva silom prilika, Smajli odpada definitivno
AVRAMOVIC,S.JOVIC,GUDURIC
BOGDANOVIC, MARINKOVIC
DOBRIC, DAVIDOVAC
N.JOVIC, PETRUSEV,SIMANIC
MILUTINOV,RISTIC
Pa nije baš toliko izvesno, sačekao bih sutra utakmicu, ali meni deluje da će mali Topić ići na prvenstvo umesto Boriše, barem sam tako razumeo Pešića. A s druge strane, ne verujem da bi ga Miško vraćao sa Mikonosa i Mega turneje sa NCAA timovima, da neće sutra igrati protiv Portorika...

Radanov i Beslać su još u sastavu, pored ovih što si nabrojao, ali s obzirom da nisu ni dobijali šansu u Atini, njih ne očekujem.

Ovo što je Luča uradio je odlična stvar, jer je brat Luča prava glava i može samo biti primer momcima. Žao mi je što on na ovaj tim nije tu, to bi onda za klasu bio jači sastav sa njim ili Kalinom, al šta je tu je.

6 igrača iz generacije 95-94, plus Jovke starac fočo od stotinu ljeta, Bogdan kapiten 92, Vanja 97, Boriša 98, Fića 00 i N. Jović 03. Potencijalno Topić 05. To je prosek 27 godina, nije to ni mlad tim, kao što je senilni Kari proturio na konferenciji za štampu...

Ponoviću, debilno mi je da imamo širi spisak i treba da radimo kao Francuska, objavi se 12 koji igraju, ako se neko povredi zove se zamena po principu "glava za glavu" i ćao.

Razmišljam se da vodim ženu sutra u Arenu da gledamo malo košarku :think:
Korisnikov avatar
By gramada
Dobro Topic-Siamnic nikakav problem, najbitnije nam je Stefan da bude bar na 60%
Ne diraj stare rane da su tu Luca i Kalina i Teodosic uh kakva ekipa, ali sta je tu je, navijajmo za nase pa makar bili i poslednji
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
gramada napisao: Uto Avg 15, 2023 12:55 pm Dobro Topic-Siamnic nikakav problem, najbitnije nam je Stefan da bude bar na 60%
Ne diraj stare rane da su tu Luca i Kalina i Teodosic uh kakva ekipa, ali sta je tu je, navijajmo za nase pa makar bili i poslednji
Po nekom mom mišljenju i bolje da ide mali Topić, da mu se šansa u pripremnim mečevima sad, pa mu se da i u grupi, vidi se da li može i koliko može, a Jovke odmara za drugu grupu i eliminacionu fazu, onda se priključi. Takođe, može i Bogdan da odmara prve tri utakmice, a da se više minuta da Guduri, Vanji i Ogiju.

Boriša nema šta da ponudiu ovoj ekipi iskreno...
Korisnikov avatar
By skeske
Salvatore Guliano napisao: Uto Avg 15, 2023 1:11 pm
gramada napisao: Uto Avg 15, 2023 12:55 pm Dobro Topic-Siamnic nikakav problem, najbitnije nam je Stefan da bude bar na 60%
Po nekom mom mišljenju i bolje da ide mali Topić, da mu se šansa u pripremnim mečevima sad, pa mu se da i u grupi, vidi se da li može i koliko može, a Jovke odmara za drugu grupu i eliminacionu fazu, onda se priključi. Takođe, može i Bogdan da odmara prve tri utakmice, a da se više minuta da Guduri, Vanji i Ogiju.

Ne bih se mogao sloziti da nam iko moze odmarati prvu fazu jer koliko sam shvatio prenose se bodovi. A da bi izbjegao SAD moras najvjerovatnije uzeti prvo mjesto i u prvoj i u drugoj grupi. Tu nam ne gine Grcka kao druga i to nam je utakmica prvenstva. Ako uspijemo proci, dalje je mrka kapa, ali bicemo rastereceni a znamo pobjedjivati, tako da nista nije izgubljeno. Idemo uzeti medalju :D
Korisnikov avatar
By Lepus
Salvatore Guliano napisao: Uto Avg 15, 2023 1:11 pm

Bez uvrede, a jesi li ti ikada igrao bilo kakav sport?

Ne znam je li se ikada, u bilo kojem sportu, na turnirskom takmičenju, desilo da se igrači odmaraju, ni manje ni više, nego cijelu prvu fazu? :D Naravno, osim u slučaju povrede, ali to se onda ne zove odmor.

Jović ako može, treba da igra, da se što više uigra sa timom, a i što bolje pripremi fizički. Za Bogdanovića ne bih komentarisao.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
@ske, ako ne možemo da pobedimo sve tri utakmice u ovoj prvoj grupi, pišaj ga...

@Lepsus za Bogdana nisam naravno mislio da ne igra u smislu da odmara, već da igra sa redukovanom minutažom i ulogom, nešto tipa 10-15 minuta. Za Jovića, ako je već u nekom stanju oporavka, kao što jeste, a kad već trenira sa momcima, možda nije loše da se odmori još malo i oporavi kolko treba nego da igra pa završi ko Nedović prošle godine sa povredom u utakmici pred eliminacionu fazu... Svakako se on uigrava sa momcima na treninzima, kakvo mu je stanje, nadam se videćemo sutra...

Dešavalo se da odmaraju da l' onomad na SP ili OI, kad su Teo i Krle odmarali po jednu utakmicu ako se dobro sećam, odnosno nisu se skidali uopšte i sedeli na tribinama.

Kao što rekoh za Bogdana, nisam mislio da odmara u smislu da sedi na tribini, već da bude pošteđen dodatnih napora bez potrebe, kada je već rotacija na pozicji beka zatpana. Za Jovića mislim da je jasno...
Korisnikov avatar
By gramada
Ма подразумева се да су прве три утакмице и са овим тимом лаке, тако да минутажа да буде рецимо равномерна , касније кад се игра за паре зна се, Богдан, Милутин по 30 минута није мислио човек буквално одмарање па морају полако да се уигравају............

@Салваторе то је било на СП 2010 године у Турској кад се пре тога на Акрополис купу Крле потукао па су били кажњени он и Тео
Korisnikov avatar
By Lepus
Ko prenosi sutra?

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

• 1
  • 1050
  • 1051
  • 1052
  • 1053
  • 1054
  • 1165
Takmicenja mladjih kategorija