Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Napišite nešto o meču sa Kinezima, nisam gledao.
Kinezi ne znaju ništa..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Lepus
Mislim da niko normalan ne vidi veću potrebu za Simanićem nego Radanovim. Kontam da Pešić nije toliko izlapio.

Generalno, ni jedan ni drugi neće vidjeti terena (u bitnijim utskmicama), ali elementarna logika kaže: na poziciji tri smo totalno loši (i nemamo klasično krilo), posebno odbrambeno. Šta Radanov zna? Pa igrati odbranu.

Na poziciji četiri imamo Jovića, Davidovca i Petruševa. Koji će nam kurac mlohavi Simanić ..

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Lepus napisao: Ned Avg 20, 2023 8:35 pm Mislim da niko normalan ne vidi veću potrebu za Simanićem nego Radanovim. Kontam da Pešić nije toliko izlapio.

Generalno, ni jedan ni drugi neće vidjeti terena (u bitnijim utskmicama), ali elementarna logika kaže: na poziciji tri smo totalno loši (i nemamo klasično krilo), posebno odbrambeno. Šta Radanov zna? Pa igrati odbranu.

Na poziciji četiri imamo Jovića, Davidovca i Petruševa. Koji će nam kurac mlohavi Simanić ..

Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Slažem se, nekako mi i Aleksa više leži na ovaj skup ljudi nego Boriša...

Videću d apogledam danas tekmu na preskok kao uhvatim vremena, debili na flashscore su napisali bili pre par dana da je utakmica u 18h pa sam kontao da je odličan termin, ovako truba...
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Valderama napisao: Pon Avg 21, 2023 2:13 pm Kakva nam je ovo odvratna velika nalepnica na poleđini dresa?
To je da li naš novi sponzor ili sponzor turnira, nisam siguran... Al svakako igramo u starim dresovima ovaj turnir, ne znam tačno zašto, al eto.

Inače meni ovo dosta dobro deluje
Fino čak i druga postava vrti akcije u napadu i ne sili se ništa.
A sa druge strane u odbrani takođe fino deluje i rotacija i pritisak na loptu. (Sem Avramovog pomaganja na njihovom visokom krilu sa prvog pasa, gde osvaja Jaga samog na trojci... Bože, to je toliko apsurdno i glupo, da mi nije jasno kako se može dogoditi čoveku koji igra 20 godina košarku)
Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Opet Boriša u igri. :P
Kad ga vidim na terenu,skoči mi pritisak.. Nestvarno koliko je mrtav..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

• 1
  • 1052
  • 1053
  • 1054
  • 1055
  • 1056
  • 1165
Takmicenja mladjih kategorija

Savo Drezgić nakon što se nije snaša[…]

Ja vama ne mogu da opišem koliko mi je dr[…]

Fudbal