Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Zex88 napisao: Pon Avg 21, 2023 2:40 pm
Valderama napisao:Opet Boriša u igri. :P
Kad ga vidim na terenu,skoči mi pritisak.. Nestvarno koliko je mrtav..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока
Ovih 5 minuta skoro svaki njihov napad išao na postovanje Boriše :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Ali bukvalno ga nema nigde.. Trčkara gore dole i ne radi ništa u našu korist..

Korisnikov avatar
By Zex88
Salvatore Guliano napisao:Neverovatno koliko Stefan Jović, odnosno pravi plej, znači ovoj ekipi, pa makar i on u ovakvom stanju to bio... Fenomenalno!
Mene je nervirao šetnjom u odbrani..

Dok drugi Jović ima pravi pristup.. Samo da dobije priliku u Majamiju..

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Odlična utakmica, u svakom smislu, bez obzira na rezultat, ali i sama drama i pobeda u egal završnici velika je stvar pred ovako bitan turnir. Mnogo će ovo značiti za samopouzdanje, pogotovo momcima koji su u drugom planu jer su oni dobili meč.

Dobrić brat, ogromnu energiju donosi na obe strane parketa, na kraju pogađa trojku sa istekom vremena za utakmicu za čuveni "kusur".

Milutinov koji je sedeo iza koša, Bogdan koji je ušao na minut u drugom poluvremenu, znači glavni igrači su odmoreni.
Petrušev i Rile sasvim solidno izdelili minute

Avram uništio Jaga u odbrani 1na1, 3 puta mu uzeo loptu na njihovoj polovini, nakon Jagove dve vezane trojke, ali tačno se vidi da nema Avram taj košarkaški IQ, klasični 3&D igrač, kojeg za to jebe visina malo.

Nikola Jović u stilu Gurovića u Indijanaoilisu onomad

Zatvaranje utakmice sa petorkom S. Jović, Vanja, Dobrić, Deda, N. Jović je fenomenalna stvar, small ball postava koja naravno nikad neće zatvarati utakmicu, ali eto šanse.

Odlična uvertira za turnir, nema puno ekipa jačih od Brazila tamo, oni su neka gornja lestvica, kao i mi, ali eto deluje da smo ih s pola gasa zgazili i uveli se u egal čisto iz nekih svojih grešaka. Deluje mi da je Pešić odradio dobar posao u ovom meču i raspodelom minuta i uloga i ostavljanjem ove small ball postave da zatvori meč.

Još uvek nije sve kliknulo kako treba za neki veliki rezultat, ali blizu smo, dosta toga se skockalo.

AJMO PO TU MEDALJU! :dance:
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Zex88 napisao: Pon Avg 21, 2023 4:11 pm
Salvatore Guliano napisao:Neverovatno koliko Stefan Jović, odnosno pravi plej, znači ovoj ekipi, pa makar i on u ovakvom stanju to bio... Fenomenalno!
Mene je nervirao šetnjom u odbrani..

Dok drugi Jović ima pravi pristup.. Samo da dobije priliku u Majamiju..

Pa vidi, jasno mi je da se i on čuva, tačno se videlo u jednom njihovom napadu u zadnjih 4 minuta kada je small ball postava igrala, da je S. Jović ostao sam pod košem i umesto da izrotira, postavi se pred njihovog visokog u sred reketa ili napravi faul, on se samo izmakao. A zanimljivo na tu reakciju, pošto niko nije bio u reketu (Deda i N. Jović su nam bili 4 i 5) Deda koji je bio na skroz drugoj strani reketa se javio i rekao da je njegova greška u odbrani...

@Valderama, pa nije da sam sebi nabijam optimizam, ali jbg Brazil je u top 10 učesnika, nisu naravno ono što su nekad bili, ali ovakva pobeda i ovakav meč može puno da znači ekipi.

Svakako nismo do kraja kliknuli po onome što sam juče video, ali je ogromna razlika u uigranosti izmađu ovog meča i ona dva u Atini, (Portoriko u Beogradu i Kina prekjuče ne svrstavam u ozbiljne mečeve) i u napadu i u odbrani.

Gledam sad neka rangiranja za ovo SP uglavnom smo tu negde mi između 5. i 8. mesta. Prvih 5 su svakako: USA, Kanada, Francuska, Australija, Nemačka. Onda drugi krug: Srbija, Španija, Italija, Litvanija, pa onda idu timovi popt Brazil, Slovenija, Letonija, Finska, Gruzija, Grčka i Crna gora...
Korisnikov avatar
By The Answer
Još 3 dana i počinje ono najbitnije, ono za šta živim(o). Kakvi god da smo u našoj je krvi da uvek gledamo ka vrhu pa šta bude... Najbitniji igrač je tu, vođa, neka pokaže od čega je napravljen, neka ode na nivo iznad onoga kakav je bio u Kini. Prvi centar Srbije, mlada krv iz NBA i igrači na poziciji 1 neka mu pruže bar iole dostojnu podršku i mi smo na konju, ako ostali budu radilice, ako ginu kao što znaju u klubovima i ako Zrenjaninac upotrebi mozak i proda neku foru kao što ume možemo opet od otpisanih da očekujemo veliku sreću kao pre 9 godina. O onima koji nisu tu sada niti treba niti vredi, nebitni su.
  • 1
  • 1053
  • 1054
  • 1055
  • 1056
  • 1057
  • 1165
Takmicenja mladjih kategorija

Savo Drezgić nakon što se nije snaša[…]

Ja vama ne mogu da opišem koliko mi je dr[…]

Fudbal

Dupla kruna ole Iskreno Zvezda nema klupu, fali n[…]