Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
The Answer napisao: Uto Avg 22, 2023 1:43 pm Još 3 dana i počinje ono najbitnije, ono za šta živim(o). Kakvi god da smo u našoj je krvi da uvek gledamo ka vrhu pa šta bude... Najbitniji igrač je tu, vođa, neka pokaže od čega je napravljen, neka ode na nivo iznad onoga kakav je bio u Kini. Prvi centar Srbije, mlada krv iz NBA i igrači na poziciji 1 neka mu pruže bar iole dostojnu podršku i mi smo na konju, ako ostali budu radilice, ako ginu kao što znaju u klubovima i ako Zrenjaninac upotrebi mozak i proda neku foru kao što ume možemo opet od otpisanih da očekujemo veliku sreću kao pre 9 godina. O onima koji nisu tu sada niti treba niti vredi, nebitni su.
Lepo napisano, ostali treba da budu radilice, sve se zna ko šta može i treba da radi, nema mnogo tu pametovanja. Još juče im je bila prilika da se dokazuju i nameću jedan drugom (tu konkretno mislim na Guduru i Avrama, koji mi nekako nisu kliknuli zajedno, kao da imaju neko nerazumevanje međusobno).

Ne znam šta nam to donosi Boriša a ne donosi Radanov, ali dobro...

Idemo jako!
Korisnikov avatar
By Duka85
Godine čine svoje... optimizam se polako, sve vecim brojem interakcija i razocarenja, menja uzdrzanosću... od onih koji se nisu odazvali, sto zbog objektivnih sto zbog subjektivnih razloga, moze se sastaviti 5orka koja je pretendent da odigra dobru tekmu sa Amerima... na klupi je znamo ko, sve lepo ali od stare slave se ne živi....

Tako da drugari moji veceras mogu da prognoziram da je polufinale minimum koji ce ova ekipa napraviti na ovogodisnjem takmicenju. Ovo je samo moje objektivno vidjenje... igracemo ono sto je Slovenija igrala 2017... bez velikog broja dugackih napada, ritam nereda i svako uzima sut iz pozicije koja mu se otvori...zivi bili pa videli...

I da, STRPLJEN-SPASEN

Послато са SM-S911B помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Petorka sa potencijalom da odigra dobru tekmu sa Amerima.

Micić
Teodosić
Kalinić
Pokuševski
Jokić

:drool:
Naravno da ne Slika

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Lepus
Najjače mi je što ljudi Pokuševskog dižu u nebesa, a 99% ih nije odgledalo nijednu utakmici OKC-a. Pitanje je i highlights-e da li je ko odgledao cijele.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By The Answer
Da zanemarimo ove teme iz sveta mašte danas tek malo bolje pogledah kostur, (što samo po sebi pokazuje koliki sam srećan u kakvom sastavu idemo (mamu li im jebem izdajničku) jer obično zna sve moguće kombinacije meseecima unapred) i jebote nije realno koliko ja lakši ovaj naš deo do 1/2. Ajde Ameri zacementirani ali za to drugo mesto tu smo mi, oslabljeni Grci, oslabljeni Litvanci i jebeni žabari. A tamo... Nemačka, Australija, Slovenija, Kanada, Francuska, Španija, Letonci čak i bez Porzija su neugodiniji od većine u našem delu, Lauri uvek može da poludi... ima da pršti tamo samo tako.

E i da ne zaboravim... JEBO VAS DENVER!
Korisnikov avatar
By skeske
Moja prognoza ne ide dalje od cetvrtfinala. Nemamo ekstra kvalitet, nismo igrali u sastavu gdje ce bitni dijelovi biti Nikola Jovic, Petrusev, Dobric, tako da su nam mogucnosti velika nepoznanica. Nadam se ratnickom timu, krvavim koljenima, jasno poslozenim ulogama, pa sta bude.
Idemo jako, poa sta bude!
  • 1
  • 1054
  • 1055
  • 1056
  • 1057
  • 1058
  • 1165
Takmicenja mladjih kategorija

Savo Drezgić nakon što se nije snaša[…]

Ja vama ne mogu da opišem koliko mi je dr[…]

Fudbal