Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Lepus napisao: Sre Avg 23, 2023 11:21 pm Najjače mi je što ljudi Pokuševskog dižu u nebesa, a 99% ih nije odgledalo nijednu utakmici OKC-a. Pitanje je i highlights-e da li je ko odgledao cijele.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Pa vidi dečko je definitivno klasa od igrača, a na ovaj naš sastav bi legao fenomenalno u kombinaciji sa Bogijem, N. Jovićem i Milutinovim. Dečko bukvalno sve može da radi na terenu i da igra skoro pa sve pozicije, u napadu ozbiljno oružje, a i u odbrani. Mogao bih da ga uporedim sa Markanenom ili Porcingisom bez problema i mogao bi da radi ono što su oni pre par prvenstava za repku radili.

Duka se po dobrom starom običaju budi iz zimskog sna kad reprezentacija započinje učešće na prvenstvu. Uvek lepo videti te da si tu.

Moje neko očekivanje je da ćemo prve dve grupe proći i da ćemo do 1/2 finala stići, jer kao što kaže Answer i nemamo neku konkurenciju. Mislim da nam opet može biti problem što imamo lakši deo žreba, ali da je prednost što niko ništa ne očekuje od ovog sastava. A mi u eliminacionoj utakmici ako nam se otvori šut možemo da dobijemo skoro pa svakoga...

Taman na moj i Saletov rođendan otvaramo prvenstvo utakmicom Srbije i Kine, idealno što je subota pa će moći da se gleda.

Što se tiče prve nedelje turnira, biću na odmoru pa ću moći da gledam utakimce u ovim jutranjim časovima, dok će za drugi deo prvenstva biti potrebno da se uzimaju "home office".
Korisnikov avatar
By Lepus
Po čemu je on klasa od igrača? Šta je uradio da se tretira kao klasa od igrača?

Moguće da će to nekada biti, ali trenutno, nije ni blizu toga.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Izbaci Pokuševskog, stavi Lučića.
Lučić na EP šutirao 5% za 3..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Njega bih uvek vodio ako je zdrav, bez mnogo osvrtanja na šutersku formu.
Da,ali pričao si o njemu kao članu petorke koja bi rešila Amere Slika

Korisnikov avatar
By Mutinjo
Samo da se poseremo po onim mrtvim žabarima, bože, zar puno tražim?

Sent from my M2103K19G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Ja Letonce nepodnosim..Retko antipačna ekipa,zeznuli su i Litvance..

• 1
  • 1055
  • 1056
  • 1057
  • 1058
  • 1059
  • 1165
Takmicenja mladjih kategorija

Savo Drezgić nakon što se nije snaša[…]

Ja vama ne mogu da opišem koliko mi je dr[…]

Fudbal