Teme vezane uz sve reprezentacije
By Tamerlan
Selektor Dimitris Itudis je pozvao sledeće igrače:

Tomas Vokap
Dimitris Moraitis
Mihalis Luncis
Dimitris Flionis
Janulis Larencakis
Lefteris Bohoridis
Panajotis Kalaicakis
Nikos Hugaz
Vasilis Toliopulos
Kostas Papanikolau
Joanis Papapetru
Nikos Rogavopulos
Lefteris Mancukas
Janis Adetokumbo
Tanasis Adetokumbo
Dinos Mitoglu
Dimitris Agravanis
Manos Hacidakis
Jorgos Papajanis
Kostas Adetokunbo
Vangelis Zugris
Jorgos Calburis

------------

Ladno je pozvao 22 igrača. :lol:
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Pnini završio igračku karijeru i pomerio se mesto pored na klupi, te će biti član stručnog štaba Odeda Kataša u Makabiju. Ne volim ga, nikad ga nisam voleo.

Inače, zanimljivo mi je i pošteno ovo što rade Francuzi, pozovu 12 igrača i nema širi spisak, nema 22, pa 18, pa 16, pa 14, pa na kraju 12. Lepo ovih 12 vodimo na prvenstvo, ako se neko povredi, zvaćemo nekog da ga zameni i to je to. Naravno, to znači da se u tom trenutku zovu samo oni koji su 100 % zdravi i spremni da izdvoje leto i onda i nema nekih iznenađenja. Praktično nikad to nije najjači sastav, uvek se provuče neki Lekomb, Tarpej, Francisko i slični igrači, koji nisu u izlogu i iz najjačih EL i EK klubova i to im uglavno upali. Zanimljiv sastav i ove godine, meni upadaju u oči čak 3 centra - Gober, Lesor i Fol, ne znam šta će im tri centra u timu i to se ne zna koji je bolji od kojeg, a s druge strane nisu nešto ni raznovrsni kao opcije... Poslednja kampanja za Batuma i De Koloa, a moguće i Furnjiea.

Biće zanimljivo prvenstvo, mislim da će repke poput Australije i Kanade biti među najvećim "iznenađenjima" i njih vidim kao najveće favorite, ovako bez da gledam raspored, grupe, ukrštanje i slično. Naravno USA je uvek glavni favorit, ali mi deluje da ove godine timovi iz Evrope neće imati neki značajniji uspeh... Samo lični osećaj pred takmičenje.

Jedva čekam da počne! :D
Korisnikov avatar
By milica

Kakav lik :D
U eri nepotizma i stranaca, možda i poslednja zvezda iz crnačkog geta Amerike.

Sudeći po pripremnoj utakmici sa Nemcima, na ovom prvenstvu će delovati Džordanoliko...
Ako ništa drugo, na Džordana podseća barem po samopouzdanju, i po tome što jeste "the next great SG" (sad koliko mu to znači u eri visokih igrača, ne znam :D)...
Korisnikov avatar
By Lepus
Kakva su Francuzi smijurija od ekipe. Njima je Toma E. bio pola tima.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

• 1
  • 350
  • 351
  • 352
  • 353
  • 354
  • 368
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]