Teme vezane uz sve reprezentacije
By Gsk133
Kada bude ovaj sastav reprezentacije imacemo o cemu da se nadamo. Ovako se ne treba uopste nervirati, jer realno ovo je izuzev par igraca krs od reprezentacije.
1.Micic,S. Jovic, Avramovic
2.Bogdanovic, Guduric
3.Kalinic, Lucic
4.N.Jovic, Pokusevski, Smajlagic
5.Jokic, Milutinov
Korisnikov avatar
By MileBL
Ja mislim da je trener glavni problem a vi kako hocete, Pesica je pregazilo vrijeme, covjek je u godinama, nema tu pre svega fizicke sposobnosti za ovaj posao, a o ostalom se da raspravljati
Ja bih probao sa Dzikicem, po meni jedan od najboljih takticara od nasih trenera, sto je presudno za ovako kratko vreme priprema i turnira gde se nema vremena za graditi tim.
Korisnikov avatar
By Zex88
Zex88 napisao:Portoriko razbija Dominikanu,to znači da i ako pobedimo bićemo drugi..Slika

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока
I na kraju tako biva..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

By surda
Nije jos nista gorovo.
Pobjeda nad Dominikanskom Republikom je za prolaz.
Dalje ko zna.
Mogli bi Ameri izgubiti nekog.
Red bi bio od nas ili Litvanije :D

Ne bih se iznenadio i da Portoriko dobije Italiju pa bi opet mi bili prvi.
Korisnikov avatar
By Duka85
Ma ljudi moji lično su nas Pešić i Bogdan jebali ovu tekmu.

I njih dvojica to znaju

Na +16 i oni u bonusu mi pucamo za 3 i side step-a... puši ga breeee
Piroćanac je izlapitis, koji q menja Bogdana za Avrama na kraju... odbranimo napad i automatizam svih igraca je da daju loptu onom u drečavim patikama(Bogi) a on na klupi... idiotizam level pro max ultra

P.S. Miloje novi selektor, jbg Kokosku smo prerano potrosili

Послато са SM-S911B помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By gramada
Pesic odavno je trebao da ode , trener sa bogatom istorijom ali ne vise , deasavaju mu se porazi posle velika vogjstva jos od kvalifikacija dva puta Belgija, zatim Italija na EP i sada,
BB jos na pripremnim utakmicama se videlo da mu ne ide a mozda je i fizicki ne spreman jer stalno drzi ruke na nogama kad je pauza.......... plus siluje do bezkraja ustvari nema snagu za prodor jer nije psihofizicki spreman za velike utamice
Sem Milutinova ovo ostalo sto se tice reprezentacije je C tim po nacinu igranja bez muda bez koncentracije itd.
Bez razlike kako bude zavrsena utakmica za egzoticnim ostrvima sve jedno idemo dalje ili ne i protiv USA (koji nisu bas nepobedivi) ili protiv Litvanaca nema sta da trazimo .............
Korisnikov avatar
By Duka85
Bio sam ubedjen da nas ne mogu prevariti 3 puta. Postajemo polako tim koji nabija razliku protiv mrše a kad dodje iole ozbiljniji protivnik dudlanje...

Poslednja pobeda pritiv ozbiljnog tima je protiv Grka u Bg posle produzetka u kvalifikacijama za sp.

Sta je tu je, volimo kosarku mozda se i otvori neko ludilo... po prirodi sam optimista
Послато са SM-S911B помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By raf
Gsk133
Kada bude ovaj sastav reprezentacije imacemo o cemu da se nadamo. Ovako se ne treba uopste nervirati, jer realno ovo je izuzev par igraca krs od reprezentacije.
1.Micic,S. Jovic, Avramovic
2.Bogdanovic, Guduric
3.Kalinic, Lucic
4.N.Jovic, Pokusevski, Smajlagic
5.Jokic, Milutinov

Апсолутно сагласан, уз дилему Гудурић/Маринковић.

Није време (још увек) за размишљање о новом селектору, али мислим да је сазрело време за Душана Алимпијевића
#navijacKKP
  • 1
  • 1062
  • 1063
  • 1064
  • 1065
  • 1066
  • 1165

Ja vama ne mogu da opišem koliko mi je dr[…]

Fudbal

Dupla kruna ole Iskreno Zvezda nema klupu, fali n[…]