Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By gramada
Kako upisujete pobedu unapred kao protiv Italijana , Litvanija skoro uvek je cvrsta ekipa koja zna kosarku, danas mada sam gledao samo drugi deo, igraju raznovrsno sluzio ih je sut za tri preko 50% , u skokovima su dominantni tako da su veliki favoriti protiv nas da se ne lazemo.
Slab kvalitet prvenstva ali ipak kao obicno ima uzbudljivih utakmica kao sto su bili danas USA-Litva i canada -Espana, Scariolo ko Pesic zaboravlja, izgubise spanci skoro dobijenu utakmicu
Korisnikov avatar
By Lepus
Na kraju više sreće nego pameti. Ako uđemo mekano, bojim se da će nas Litvanci ošuriti od batina i lagano rutinirati.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By raf
Једно питање за форумаше и два моја утиска.

Питање: Богдан данас?

Утисци:
1. Стефан Јовић :clap: :clap:
2. Кад Гудурић не покушава да глуми плеја, онда игра изгледа онако како је изгледала
Korisnikov avatar
By Zex88
Bogdan odličan..Prava reakcija nakon onog ispucavanja protiv Italijana..

Gudura je verovatno najgori igrač u ekipi po onome šta radi na terenu..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By gramada
Guduric kad igra beka a ne pleja je odlican imao je danas par dobrih odbrana i asistencija ali kao plej nikako , mada i Aleksa ne laze lose igra, najvece pohvale za Davidovca covek igra odbranu na nivou mogao bi da bude novi Topic protiv Litvanaca a tu smo najtanji
Korisnikov avatar
By Zex88
Kao plej samo drvi loptu i hobluje parket..

Protiv Litvanije će biti problen kako ćemo fizički moći da odgovorimo na njihovu igru..

Korisnikov avatar
By gramada
Bogami ne znam, ja ove Litvance pola ne znam gdde igraju ali to je moj problem, izgledaju fizicki jako i dobro rasturaju sa skokovima ali pogledajmo poluvreme protiv Grka pa................................
Korisnikov avatar
By Zex88
Pišu po tviteru da je Boriša ostao bez bubrega..

• 1
  • 1064
  • 1065
  • 1066
  • 1067
  • 1068
  • 1165

Ja vama ne mogu da opišem koliko mi je dr[…]

Fudbal

Dupla kruna ole Iskreno Zvezda nema klupu, fali n[…]