Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Zex88
Gledam isecke sa meca.. I onaj trud u odbrani na +20.. TO JE TO!!!
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Gaja napisao:Secam se koliko se Milutinov prozivao dok igrao za Partizan, kako je beskrvan, letargican, ima pogled ko tele :lol:
Brt mozda zvezdini navijaci, meni bio praznik kad se on onako nerazvijen rvao sa protivnickim centrima, samo da nisam morao da gledam Muslija i Gagica
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
MileBL napisao: Sre Sep 06, 2023 9:03 am Sloveniju bez dileme

Послато са SM-A145P помоћу Тапатока
Apsolutno! Ako me neko pita Sloveniju, mada iskreno nisam pametan koliko je izvodljivo da oni prođu Kanadu u eliminacionom meču. Američki igrači imaju taj plej of mod, to smo videli masu puta u Evropi, gde igraju kao da im je poslednje i zato mislim da se onakve partije Kanade neće ponoviti kao protiv Brazila i Španije, ali... Ko će ga znati videćemo danas.

Mislim da sa onakvom energijom i igrom na obe strane terena imamo šansu i protiv Kanade i protiv Nemačke i protiv USA. Naravno, neće biti onako banalno da Avram uzima lopte na njihovoj polovini, jer porediti Jokubaitisa i Karaniuskas sa SGA/Šruderom je suludo, ali da ćemo moći da pariramo mišićima i energijom. Još ako nas krene šut, to može da bude belaj.

Uživajmo u danu i ove dve utakmice, ko god da nam dođe imaćemo šanse a to je jedino bitno.
Korisnikov avatar
By Lepus
Igrački, svakako Sloveniju. Sa druge strane, pobjeda Kanade nam obezbjeđuje direktan plasman na OI.
  • 1
  • 1068
  • 1069
  • 1070
  • 1071
  • 1072
  • 1165
Takmicenja mladjih kategorija

Gotov i juniorski F8. Isti akteri i za finale i z[…]