Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Zex88
Pariz bejbe Uspeh je ostvaren..Sada da se pobijemo do kraja,pa šta bude..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MileBL
Pali smo nisko da se radujemo i zadovoljavamo plasmanom na OI, cilj treba biti da budemo sampioni, samo to se pamti

Послато са SM-A145P помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Duka85
Kontinuitet ucesca na OI, SP i EP je imperativ, svako moze imati los dan i izgubiti ali kontinuitet je vazan. Sto manje velikih oscilacija to bolje... najgora opcija biti šampion Evrope a ne otići na OI, mozda zadesi Spaniju

Spanija, Litvanija, Slovenija, Italija, Hrvatska, Letonija, Turska, Grcka uz ostale vanevropske ekipe ce se boriti za 4 mesta!

Послато са SM-S911B помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Mile,koliko ekipa ide na OI iz Evrope?

Mi treba da budemo redovni na svim takmičenjima,a plasman na OI smo ostvarili sa dosta krnjim sastavom.. Tako da sam ja prezadovoljan..

Korisnikov avatar
By BBBbbb
S ovim sastavom i trenerom koji ne uliva poverenje ovo je fantasticno.
Kvalifikovali smo se i imamo garantovano utakmicu za medalju.
Mi pod imenom Srbija zlato nemamo…
Korisnikov avatar
By Zex88
MileBL napisao:Razumjem ja to sve ali zeljan sam da vidim kako mi slavimo na kraju nekog takmicenja....
Svi smo toga željni,ali ne osvaja se zlato lako..

Da uzmemo medalju+plasman na OI,vrhunski rezultat..

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Da se ne lažemo nismo mi napravili neki strašno veliki rezultat, prvo pogodio nam se lak žreb, drugo pogodilo se da Litvanija dobije USA i da idemo opet lakšim delom kostura. To što smo jednu od dve teže utakmice na prvenstvu odigrali odlično, to je legitimno i tu nemam šta da kažem, svaka čast ishvalio sam i pisao o tom pre 2 dana. Ali prosto mi smo dobili samo jednu utakmicu koju smo morali i eto nas u 1/2 SP, ona buranija u vidu Domenikane, Kine, Portorika i Sudana ne može da se smatra ozbiljnim protivnikom.

Jeste uspeh u smislu da se obezbedilo učešće na OI, ali nije se mnogo toga pokazalo od strane ove ekipe, nismo kao Nemačka imali u grupi Australiju i Finsku, pa onda Sloveniju i Gruziju, pa Letoniju, pa da kažemo dobili smo sve, ogroman uspeh, nismo izgubili utakmicu na SP i sasvim zasluženo smo u 1/2 i obezbedili smo OI.

Ne umanjujem uspeh, samo pokušavam da budem objektivan i bliže sam Miletovoj strani, da očekujem da ova ekipa odigra barem još dve muške i zrele utakmice na šampionatu i da se osvoji medalja. Da li će dve jake muške i zrele utakmice biti dovoljne za zlato, srebro ili bronzu ili ćemo dobiti drvenu medalju, nisam siguran, ali verujem da ako odigramo kao u utorak što smo odigrali i ako aktiviramo i taj dodatak koji još nismo pokazali da možemo do jedne od medalja. No idemo meč po meč.

Pokušaću u toku dana, da ako stignem i napišem neku analizu Kanade i da dam predlog kako bih ja postavio utakmicu...
Korisnikov avatar
By gramada
Mislis da je Australija i Finska ozbiljna ekipa, vidi ja ove godine sam najvise kritikovao Karija , narocito sto ne znamo da se bijemo sa Italijanima, tu mi je pukao film, da se ne lazemo jesu nam se malo poklopile kockice ali verujem da ova ekipa moze d apobedi svakoga i takpgje da izgubi skoro od svakoga, na kraju sutra cemo videti od cega smo Canada nije bauk ali je jaka ekipa kao i sve 4 sto su u 1/2 finale, da poglkedamo malo Spanija Canada pa da preslikamo, ako kojim slucajem odigramo 80-90% kao protiv Litve ne brinem..........
Korisnikov avatar
By Lepus
Salvatore Guliano napisao:Da se ne lažemo nismo mi napravili neki strašno veliki rezultat, prvo pogodio nam se lak žreb, drugo pogodilo se da Litvanija dobije USA i da idemo opet lakšim delom kostura. To što smo jednu od dve teže utakmice na prvenstvu odigrali odlično, to je legitimno i tu nemam šta da kažem, svaka čast ishvalio sam i pisao o tom pre 2 dana. Ali prosto mi smo dobili samo jednu utakmicu koju smo morali i eto nas u 1/2 SP, ona buranija u vidu Domenikane, Kine, Portorika i Sudana ne može da se smatra ozbiljnim protivnikom.

Jeste uspeh u smislu da se obezbedilo učešće na OI, ali nije se mnogo toga pokazalo od strane ove ekipe, nismo kao Nemačka imali u grupi Australiju i Finsku, pa onda Sloveniju i Gruziju, pa Letoniju, pa da kažemo dobili smo sve, ogroman uspeh, nismo izgubili utakmicu na SP i sasvim zasluženo smo u 1/2 i obezbedili smo OI.

Ne umanjujem uspeh, samo pokušavam da budem objektivan i bliže sam Miletovoj strani, da očekujem da ova ekipa odigra barem još dve muške i zrele utakmice na šampionatu i da se osvoji medalja. Da li će dve jake muške i zrele utakmice biti dovoljne za zlato, srebro ili bronzu ili ćemo dobiti drvenu medalju, nisam siguran, ali verujem da ako odigramo kao u utorak što smo odigrali i ako aktiviramo i taj dodatak koji još nismo pokazali da možemo do jedne od medalja. No idemo meč po meč.

Pokušaću u toku dana, da ako stignem i napišem neku analizu Kanade i da dam predlog kako bih ja postavio utakmicu...
+1

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

• 1
  • 1069
  • 1070
  • 1071
  • 1072
  • 1073
  • 1165
Takmicenja mladjih kategorija

Gotov i juniorski F8. Isti akteri i za finale i z[…]