Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Gaja napisao:Sto je najgore meni nije, jednostavno sve su bili kontakti i uz malo gasa dobijes faul. Smart plej...
Ne volim da serem prerano ali napunili smo im gace. Sa 7 igraca u rotaciji i ovim brojem faulova bice nam mnogo lakse u napadu.
Njegovi faulovi u NBA su cesto oni koji mogu da zavrse karijeru protivniku, narucito guranja s ledja.
Korisnikov avatar
By Zex88
Aaaaaaaaaa,i opet aaaaaaaaa..Trči Bogdane u istoriju!!!

Kakav meč,bravo momci!!!

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By gramada
Hvala momci ne bih nikog izdvajao, presrecan sam preponossan, izvini Kari sto sam jeo govna

Prosto neverovatno kako smo ponovili dve vezane odlicne igrae a sto ne bi i treci put, ne mogu da zamislim

Koji dzentlmen ovaj trener Canade
Korisnikov avatar
By Lepus
Na stranu pobjeda, odlična priprema i vođenje utkamice, borba i košarkaški kvalitet koji smo pokazali, ali to zajedništvo, to mi je na prvom mjestu. Kako se igrači bore, bodre, vjeruju jedni u druge. Da smo takvi i na drugim poljima, a ne samo u košarci, gdje bi nam bio kraj ..
Korisnikov avatar
By gramada
tek veceras na tenane da pogledamo jos jedan put kad navijas ne mozes bas sve da rezimiras ali mislim da smo jos bolju utakmicu odigrali nego protiv Litvanaca sigurno a reko sam da ako barem 80% odigramo kao protiv Litve dobijamo bravo momci strucni stab koja IQ kosarka sto mi je jos draze
  • 1
  • 1071
  • 1072
  • 1073
  • 1074
  • 1075
  • 1165
Takmicenja mladjih kategorija

Gotov i juniorski F8. Isti akteri i za finale i z[…]