Teme vezane uz sve reprezentacije
By Gsk133
Ne postoji odvratniji, a ujedno i precenjeniji igrač od Šrudera u mojoj karijeri praćenja košarke. Po meni je on štetočina nevidjena, plus košarka koju on igra je neverovatno iritantna. Jedini kvalitet koji ima je brzina, ali je glup kao ku....Ego manijak nevidjeni i nabedjeni. Nestvarno je odvratan i kao pojava i kao košarkaš. Košarka koju igra Lo je poezija u odnosu na njegovu, o Žagarsu doktoru košarke da ne pričam.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
milica napisao: Čet Sep 07, 2023 8:41 am

Jeste Brooks specifičan, ali izgleda da je i ceo kanadski tim u bokserskom fazonu...
Bruks mi je odvratan i izgledom i načinom igre, a i temperamentom... Kao što rekoh juče, oni su došli i prebili Sloveniju, posebno Luku i Klemena, e sad to je njihov način bio i to je legitinmo. Sudije su napravile užas od utakimce jer nisu znali kako to da kontrolišu, s jedne strane imaš ekipu koja bije i ne pita, a sa druge imaš ekipu koja igra na mozak napad smisleno i traži da im se normalno svaki faul svira. Luka kao glavna zvezda ovog SP je morao da ima bolje suđenje, ne mogu da zamislim šta bi bilo i kakav bi se skandal napravio da je sa druge strane bila Grčka sa Janisom...

Jeste Luka preterivao u komunikaciji, kao i većina igrača Slovenije, ali prosto nisu imali šta drugo da rade. Čudo mi je da im selektor nije napravio barem jednu tehničku čisto da zaštiti još više igrače i da pokuša da promeni nešto, kad već u izmenama i taktici i nije bilo puno pameti i posla...

Respekt za Sloveniju odigrali su svoj maksimum, samo da su još odigrali barem 5 minuta kvalitetne odbrane, možda bi i mogli da pokušaju da pobede. JBG velika je razlika uz Luku imati i nemati Gorana Dragića...
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Ma neka, nek se kolju s Kanadom za medalju.
Korisnikov avatar
By Zex88
Sad gledam malo Amere..Ladno ljudi u emisiji(first take) kažu,nije bitno što smo izgubili,nismi.poslali najbolju ekipu,dok za Srbiju ugra Jokić..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By BBBbbb
Zex88 napisao:Sad gledam malo Amere..Ladno ljudi u emisiji(first take) kažu,nije bitno što smo izgubili,nismi.poslali najbolju ekipu,dok za Srbiju ugra Jokić.. SlikaSlikaSlika

A brt cirkuska emisija, nalupaju se posteno tu i za NBA timove, vazno je samo da imas dva drekavca na suprotnim stranama, nevazno sta su argumenti…
Windhorst i Hoops Collective podcast (ima i na YT) nisu losi sa pracenjem svetskog.
Korisnikov avatar
By Zex88
BBBbbb napisao:
Zex88 napisao:Sad gledam malo Amere..Ladno ljudi u emisiji(first take) kažu,nije bitno što smo izgubili,nismi.poslali najbolju ekipu,dok za Srbiju ugra Jokić.. SlikaSlikaSlika

A brt cirkuska emisija, nalupaju se posteno tu i za NBA timove, vazno je samo da imas dva drekavca na suprotnim stranama, nevazno sta su argumenti…
Windhorst i Hoops Collective podcast (ima i na YT) nisu losi sa pracenjem svetskog.
Ma znam,ali ovo mi je baš bilo lupetanje za medalju.. Slika
E oni su dobri,slušam ih u kolima..

Korisnikov avatar
By BBBbbb
Pazi ovo im je bio YT thumbnail za jedan klip o “kosarkaskoj debati”:
Slika

Treba ti lupa da nadjes sta je kosarkaska tema. Vise lici na neki WWE poster…
  • 1
  • 354
  • 355
  • 356
  • 357
  • 358
  • 368
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]