MileBL napisao: ↑Sre Sep 13, 2023 12:55 pm
Da li je nedovodjenje Alekse Avramovica nas najveci igracki promasaj u poslednjoj deceniji?
A bio je na korak od potpisa
Pa vidi, u tom trenutku kad je došao u KKP na tržištu skoro da nisi mogao da nađeš domaćeg EK igrača da potpišeš, tako da jebem li ga. Plus je Aleksa u tom trenutku bio klasični divljak na poziciji skorera u Estudijantesu, ovo što je odigrao u repki, nikada do sada nije igrao ni u KKP, tako da je meni ovo vrlo pozitivno iznenađenje.
Možda je vaš veći promašaj što niste potpisali Stefana Jovića prošle godine... Možda samo... Jer vi krećete sezonu sa Nedovićem, Markovićem, Adamsom i Džonijem... Gde je bilo mesta za 4 igrača bilo je i za 5
Svakako najveća nepravda kod vas je načinjena ka Ognjenu Dobriću, dečko je uvek davao sve što ima i može, donosio vam trofeje i pobede, a vi mu niste nikad dali pravu šansu i odrešene ruke u smislu da bude prva opcija na svojoj poziciji. Procvetao je on bio i kod Duška lani, pa mi je još više čudno to što je otišao. Naravno, mislim da je za njega Bolonja idealna sredina, pogotovo kad se uzme u obzir da će igrati kod Skariola. Mnogo manje pritiska, uživaće Ogi tamo i drago mi je zbog njega, a plus će i zaraditi fine novce. Ne bi me čudilo da za 2 godine tamo eksplodira.