Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Zex88
BBBbbb napisao:
Zex88 napisao:
Valderama napisao:Imamo li mi bar jedno klasično krilo (Stojakivć, Gurović, Lučić, Kalinić...)koje pokazuje reprezentativni potencijal makar u predseniorskoj fazi karijere?
Stojaković Slika

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока
Dominirao fizicki u mladjim kategorijam, Grcka liga menjala pravila da bi ga dovela… reklo bi se da je pokazivao potencijal…

Na konto Borca, postoji neki tihi bojkot prema timu od ljudi u Cacku, jer su nekim lokalnim momcima dali ponude daleko ispod trzisnih pa su otisli u druge gradove, u nizi rang (KLS) za vece pare, a dovodili sa strane za vece pare neke koji ne deluju kao poboljsanje u smislu kvaliteta.
Za argentinca od prosle sezone se i dalje nagadja da je pranje para, jer covek nije delovao kao kosarkas.
Mislio sam na Andreja Slika

Korisnikov avatar
By Zex88
Uh,sad gledam snimak dočeka.. Baš dosta emocija..Srce mi se steglo kad sam video Borišu,pa posle i Novaka..

Hvala vam momci!! Uživanje je uvek biti uz vas i voditi bitke..Odmarajte i uživajte..

Korisnikov avatar
By BogdanB
Sisica iz sombora može da dodje tamo gde ima da se pije. Jebo ga nele iz mega benda

Poslato sa FNE-NX9 pomoću Tapatoka

By Gsk133
Sramotno odigrana finalna utakmica Gudurica i ne samo ta već i 95% utakmica u reprezentativnoj karijeri. Direktan krivac što nismo osvojili zlato. Svašta bi napisao, ali suzdržacu se. Inače da svi zahvale Bogdanu. Da nije njega bili bi u rangu Rumunije i Svajcarske, a da se pita Guduric na terenu u rangu Luksemburga i Farskih ostrva u košarci. Čovek nije normalan šta je uradio u finalu. Najmanje što je mogao sa uradi je sa se javno izvini naciji.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ali bukvalno nijedan komentar tokom sp-a,čeka čovek poraz da bi srao po ljudima..Pretpostavljam da je tako i na temi odbojka..

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Gsk133 napisao: Uto Sep 12, 2023 11:56 pm Sramotno odigrana finalna utakmica Gudurica i ne samo ta već i 95% utakmica u reprezentativnoj karijeri. Direktan krivac što nismo osvojili zlato. Svašta bi napisao, ali suzdržacu se. Inače da svi zahvale Bogdanu. Da nije njega bili bi u rangu Rumunije i Svajcarske, a da se pita Guduric na terenu u rangu Luksemburga i Farskih ostrva u košarci. Čovek nije normalan šta je uradio u finalu. Najmanje što je mogao sa uradi je sa se javno izvini naciji.
Sram te bilo za komentar!

Ako ćeš da pljuješ po Guduriću, onda slobodno isto tako pljuni i po tvom Bogdanu. Gde je bio celo drugo poluvreme?

Gudura gospodin sinoć tešio Noleta, ej Marko faking Gudurić koji je promašio šut za izjednačenje i bacio loptu u aut u zadnjem minutu, je bio juče taj koji je tešio jednog od mentalno najjačih ljudi u sportu... Veliki si Marko, cenimo svi to što si radio i ne brinem ući će sledeća!
Korisnikov avatar
By skeske
Sta reci osim da smo svi ponosni na nase momke. Osjetilo se jedinstvo i drugarstvo, a to ljudi znaju da cijene. Ova reprezentacija ima dusu, i nadam se da ce tako ostati sa novom generacijom u visu Jovica, Pokusevskog, Topica i ekipe koja stasava.
Korisnikov avatar
By gramada
Ne treba da ima pojedinacnih vregjanja da su svi podbacili u drugom delu sem Alekse jesu ali to je sport, skoro niko nista se nije nadao e sad kad se ukazala prilika , mogli smo ali neki drugi put....
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
gramada napisao: Sre Sep 13, 2023 11:25 am Ne treba da ima pojedinacnih vregjanja da su svi podbacili u drugom delu sem Alekse jesu ali to je sport, skoro niko nista se nije nadao e sad kad se ukazala prilika , mogli smo ali neki drugi put....
Daleko bilo da treba bilo ko da se vređa, protiv toga sam uvek, pogotovo kada su u pitanju reprezentativci u pitanju. Oni su odličili da dođu da igraju za državu, da je predstavljaju i da daju sve od sebe. To da li se nekome sviđa kako je neko odigrao ili ne uvek može da se polemiše, ajde i da se poliva govnima, pa i nekako, ali da vređa neko je užasno.

Užasno mi je žao što nemamo jake domaće klubove u kojima bi ovi momci mogli da igraju zajedno i tokom sezone, a ne samo da se sreću tokom leta. Bilo bi mnogo bolje da su novci koji su dati strancima, a u pitanju su milioni, ponuđeni našim igračima.

Ozbiljne promene moraju u savezu da se izvrše!
  • 1
  • 1078
  • 1079
  • 1080
  • 1081
  • 1082
  • 1165
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]