Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By MileBL
Pa mislim da Misko omogucuje igracima i uzima od njih po neki procenat kao menadzer zavisno od njihove igre, svi ti njegovi igraci bi igrali protiv Miskove ekipe sa nekom dozom rezerve, u tom slucaju regularnost takmicenja bi mogla doci u pitanje.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Karaburac napisao:
MileBL napisao:Najbolje bi bilo kad bi se Vojvodina plasirala u ABA ligu ili neki drugi klub, mislim da ulazak Mege odnosno Miska u ABA ligu doveo do neke vrste sukoba interesa.

Deder pojasni ako te ne mrzi.
pazi sad : mislim da je mislio (kakv pocetak recenice) da ako Miskov tim bude usao u ABA ligu da ne bi sve igrace koje poseduje i koji su zainteresovani prebacivao u svoj klub(recimo) i ne bi imao skoro nista od prodaje svojih igraca koji su vec u ABA ligi(ove godine).
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
OVI SU BANKROT I OTISAO IM TRENER DJOKIC

Budžet Konstantina predviđen za plate je deset puta manji od onog koji ima Metalac iz Valjeva, a ako se nastavi ovim tempom, dugovanja će u junu iznositi šest-sedam plata. Juniorski pogon nemamo, igrači će otići, niko neće hteti da dođe i bojim se da će klub u oktobru 2014. opet biti u 'B' ligi - tamo gde je bio prošle sezone. Nastupiće novih 10 godina mraka, a ostaće sećanje na ovu jednu sezonu, kada su u Nišu gostovali Partizan i Zvezda", rekao je Đokić za "Narodne novine".

I DASIC IGRA ZA METALAC danas potpisao ugovor
Korisnikov avatar
By Karaburac
MileBL napisao:Pa mislim da Misko omogucuje igracima i uzima od njih po neki procenat kao menadzer zavisno od njihove igre, svi ti njegovi igraci bi igrali protiv Miskove ekipe sa nekom dozom rezerve, u tom slucaju regularnost takmicenja bi mogla doci u pitanje.

Sto ga onda ne pusti Partizan u kupu? Sto ih Radovic redovno pumpa kad je i on njegov igrac? Njemu ide u prilog da njegovi igraci pumpaju statistiku cak i protiv Mege, a igraci iz Mege nisu njegove zlatne koke. Ma koliko ga ljudi pljuvali za mnoge stvari on sa Megom mnogo cini srpskoj kosarci i mladim igracima.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Da, da Vuksan ponovo u KG-u, pisalo se o tome na njihovoj temi.

NEgo, ne znam da li ste upoznati, ali Bosko Djokic dobio otkaz u Konstantinu. Najlepsa prica ove godine u domacoj kosarci dozivela je tuzan kraj. Igraci u strajku, a trener zbog toga dobija otkaz, sve zato sto se ne isplacuju ni one smesno male pare sto su igracima obecane. Bilo mi je drago sto je Konstantin usao u Super ligu jer su igrali najtimskiju kosarku od svih timova, a sada se zaista pitam je li Nis zasluzio takav uspeh kada neko odgovoran u gradu nije nagradio sve ove momke nego im uterao sa ledja.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Karaburac napisao:Da, da Vuksan ponovo u KG-u, pisalo se o tome na njihovoj temi.

NEgo, ne znam da li ste upoznati, ali Bosko Djokic dobio otkaz u Konstantinu. Najlepsa prica ove godine u domacoj kosarci dozivela je tuzan kraj. Igraci u strajku, a trener zbog toga dobija otkaz, sve zato sto se ne isplacuju ni one smesno male pare sto su igracima obecane. Bilo mi je drago sto je Konstantin usao u Super ligu jer su igrali najtimskiju kosarku od svih timova, a sada se zaista pitam je li Nis zasluzio takav uspeh kada neko odgovoran u gradu nije nagradio sve ove momke nego im uterao sa ledja.
da da bas sam malo pre citao o tome. skroz mi je nerazumljiv postupak da se otpusti trener kad igraci strajkuju, nije ni on covek kriv ni on ne prima platu isto kao i oni ... cudna prica mada ovo je Srbija tako da nista nije cudno :snooty:
Korisnikov avatar
By Lepus
Sta je tacno on izjavio da je fasovao otkaz?
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 218
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige