Stare teme
Korisnikov avatar
By Lepus
Ništa ne pratim, tako da nemam pojma. Sad smo na vanjskim pozicijama totalno hendikepirani.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Jedno pitanje, da li biste danas menjali glavu za glavu Voltersa za Šabaza?

Deluje mi kao da bi vam on bio taj delić koji fali...

Inače juče neverovatna pobeda, nisam gledao utakmicu sve vreme, nešto sam dok sam bio na piću bacio pogled s vremena na vreme, ali 30 razlike protiv Fenera je odličan rezultat.
Korisnikov avatar
By Zex88
Za današnjeg Voltersa,ne.

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Lepus
Šabaz je vrhunski igrač, tri klase bolje od Nejta.

Dvije stvari su ovdje problem:
1. Njegovo prilagođavanje na tim - stvarno je odvratno gledati onu dozu kurcobolje u odbrani, a u napadu neka igra u kojoj on ima neki lični cilj, koji većinom ne ide uz liniju timskog cilja.
2. Kompozicija samog tima - imamo četiri beka koju su gori od goreg u odbrani, s tim da Yago igra super odbranu, ali je jednostavno fizički limitiran za neke stvari. Naravno, ovo ne opravdava Šabaza, ali treba imati u vidu.

Sa njim treba vidjeti da li se on vidi u Zvezdi ili ne. Ne možemo mi otpustiti igrača koji ima 2M ugovor, osim da zajednički ne postignemo dogovor. Ja bih ga svakako zadržao.
By Gsk133
Slazem se za Nejpira. On je igrac koji nikada u karijeri nije ni igrao odbranu, ali je napadacki pretalentovan. Takodje slazem se za kompoziciju tima. Da igra npr u istoj petorci za Dzenkinsom, Kalinicem, Kuzmicem iz najboljih dana videli bi kako njegov protagonizam dolazi do izrazaja. Zasto je bio bolji prosle sezone u Olimpiji? Jednostavno imao je bolje saigrace i saigrace koji igraju odbranu.
Korisnikov avatar
By skeske
Salvatore Guliano napisao: Sre Nov 15, 2023 9:19 am Jedno pitanje, da li biste danas menjali glavu za glavu Voltersa za Šabaza?

Deluje mi kao da bi vam on bio taj delić koji fali...

Inače juče neverovatna pobeda, nisam gledao utakmicu sve vreme, nešto sam dok sam bio na piću bacio pogled s vremena na vreme, ali 30 razlike protiv Fenera je odličan rezultat.
Ne bih mijenjao Sabaza za 2 Voltersa. Sabaz je jedan od najkvalitetnijih igraca koji je ikad igrao u Zvezdi.... To sto mu malo teze ide prilagodjavanje ekipi i navijacima gdje nije dovoljno da se pojavi, izmijesa nekog i pogodi preko ruke, je pomalo iritantno, ali poslije nekog vremena, kada nadje svoju ulogu, bice velika prednost Zvezde.

Inace, drago mi je sto se Jago puni samopouzdanjem. Dvije bitne stvari koje ce nam donijeti ili oduzeti mnogo ove sezone su: Jagov prelazan na EL nivo i konacno pokazivanje punog potencijala Bolomboja. Mislim da smo u oba slucaja na dobrom putu.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Okej, jasno, a ako biste imali u opticaju Nejta od pre 2 godine iz poslednjeg mandata u Zvezdi, da li biste ga menjali za Šabaza? Deluje mi da bi on mnogo više legao na ovu ekipu od Šabaza, iako se slažem da su skroz dijametralni igrači, koji bi mogli da budu vrlo komplementarni.
Korisnikov avatar
By skeske
Salvatore Guliano napisao: Pet Nov 17, 2023 9:14 am Okej, jasno, a ako biste imali u opticaju Nejta od pre 2 godine iz poslednjeg mandata u Zvezdi, da li biste ga menjali za Šabaza? Deluje mi da bi on mnogo više legao na ovu ekipu od Šabaza, iako se slažem da su skroz dijametralni igrači, koji bi mogli da budu vrlo komplementarni.
Uzeo bih Nejta na ovaj tim, a Sabaza prebacio da igra beka. Mada nama treba igrac drugom tipa, treba nam fizicki jak bek koji igra sjajnu odbranu, ima tranziciju i prihvatljiv sut.
Korisnikov avatar
By Lepus
Sinoć se vidjelo gdje nam (teoretski) treba Šabaz. Fol je sve preuzimao, a mi, osim nešto sitno Nedović, nismo imali igrača koji ga može napasti.

Šabaz je igrač kome se daje lopta kada nikoga ne ide. Igrač koji je u stanju izgraditi sebi šut ni iz čega.

Drugi par opanaka je što on kod nas još nije pronašao svoju igru. Ko je krivac za to, pitanje je .. vjerovatno svi pomalo.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Ajmo mi!!!
Slika

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

• 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 40
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]