Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
By hazarder
Lepo je rekao Djokic, nekoliko ljudi drzi monopol u niskoj kosarci. Isti ljudi, koji kao paraziti obitavaju tu ne godinama, vec decenijama. Sve sto su uspeli da urade, moze da se izmeri kroz debljinu njihovih novcanika. Da im ne navodim imena, muka mi je od njih. Jebe se njima za kvalitet, jebe im se za kvalitetan rad sa decom, oni samo pucaju na kvantitet, jer im to donosi veliku lovu. To je sto se tice mladjih kategorija. Sto se tice seniorskih pogona, nije prvi put da ovako rade. I kako doci do odrzivog kluba, kada idioti(mada oni po moralnim vrednostima dole nisu idioti, vec su nasli nacin kako da lepo zive) ne mogu da naprave kasvetnog igraca.

Cuo sam se sa drugarom u vezi ove price i to je ono sto se ponavlja. Jedna uspesna godina, licna promocija za pojedince uz maznjavanje love namenjene klubu, pa onda mrak narednih nekoliko godina. Za svo to vreme, smradovi lepo zive od prodaje magle, jer decu skup idiota, ne moze da nauci bas nicemu.
Korisnikov avatar
By kontrabas
Salvatore Guliano napisao:izvinjavam se zbog uzastopnog posta evo sto se Nislija tice

ovde imate kako se odvijala sitaucija :
http://www.dodaj.rs/f/Q/dZ/2VXf1Xap/2632013.jpg
http://www.mvp.rs/vesti/domaca-kosarka/ ... icu-u-nisu
http://www.mvp.rs/vesti/domaca-kosarka/ ... onstantina
Sramota, stvarno sramota. Meni kao rodjenom Nisliji dodje da u zemlju propadnem. Dotle smo dosli, da izvini boze, gradimo neke megalomankse krsteve i laser souve, a tamo gde nesto moze da nikne, de je covek posejao i poznjeo, tamo nema ni prebijene pare. I kad nam neko pruzi uslove za razvitak na tacni, mi cemo uvek izabrati licni, kratkodnevni interes. Onda nimalo ne iznenadjuje sto nam se tako pise. Sta vise iznenadjuje, da i tako dobro stojimo sa kosarkom. Za sve sanjare, koji ovde na forumu pisu i sanjaju, kako cemo svrgnuti Spance i ponovo zavladati evropskom i svetskom kosarkom, hocemo, u to verujem, ali to ce biti epizodicno, dok ne uspostavimo taj sistemski rad u kome su nam Spanci odavno otpisali rang, a evo i Nemci ce.
Ne znam da li bi to nesto pomoglo, ali ja bih predlozio da se sroci otvoreno pismo sa ovog foruma i posalje gradskim vlastima u Nisu, kao i nekoj - na primer - Niskoj novini, kako bi im se pojasnilo kakav potencijal tu tiste i da se ugledaju makar malo na Valjevo. Ja jos uvek imam kakve takve prijatelje u Nisu, tako da cu ih tom vezom kontaktirati. Jedino bih zamolio nekog sa foruma - Gale ti bese studiras prava - da pomogne oko koncepcije teksta, jer mi to, otkad sam napustio zemlju maticu, odavno vise nije jaca strana.
pozz
kontrabas
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Veceras sezonu otvaraju Vojvodina i Metalac.Ocekujem pobedu Vojvodine
Partizan-Vizura ocekujem pobedu Vizure jer Partizanu ne igraju Gordon koji je otisao,Lucic i Milosavljevic sto znaci da na pozicijama od 2-4 igraju samo BB,Bertans i mozda ako dobije sansu Cakarevic.
Sloboda-Zvezda dvojka pred punom dvoranom
Konstantin-Kragujevac dvojka
Korisnikov avatar
By rudonja
karaburac, hoces li pratiti Razvojnu ligu? Zvuci dobro.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Trudicu se zaista, moram prvo da vidim da li ce moci da se prati isto kao KLS jer sam za KLS uglavnom gledao snimke preko sajta, a posto se ova razvojna liga prvi put igra moram da upadnem malo u stos kako ju je moguce pratiti.

@Dirk pa nezahvalno je deliti prognoze, bice zaista tesko. Znam da nemaju sanse, ali meni je Sloboda najsimpaticnija ekipa, nadam se da ce ta njihova prica, za koju mislim da je izuzetno zdrava, trajati dugo i dogradjivati se. Metalcu ne dajem sanse, dobar su tim, ali cele sezone tavore ne mogu da se pronadju. Mislim da dosta hemiju rusi i tatin sin Djukanovic koji ima zagarantovanu minutazu. Para imaju, ali fali im hemija i to se vidi od pocetka, sumnjam da ce je naci u ovih mesec dana. Vojvodina i Mega su glavni favoriti za cetvrto mesto. Mnogo zavisi od toga kako ce igrati Novica i koliko ce doprineti. Ukoliko bude igrao dobro, mada sumnjam u to, Mega je favorit, u drugom slucaju mislim da ce Vojvodina na cisto iskustvo izboksovati cetvrto mesto. Cenim da ce njihovi dueli sa JAdrancima da rese ko ce dalje, tj. ko bude bio sposoban da im uzme meru. Zaista je tesko dati prognozu, zato i ocekujem zanimljivu borbu do samog kraja.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Sutrasnji protivnik Crvene Zvezde je Sloboda iz Uzica koja je u zadnjem kolu usla u Super ligu.Igraju u dvorani Park kapaciteta 2 200 gledalaca koja je uvek puna i imaju najvecu podrsku u KLS.
Na pozicije plejmejkera im je Aleksandar Vasic koji ima prosek od 9.3 poena i 3.7 asistencija.Ima losiji sut za tri poena.Visok je 1.85 tako da protivnicki plejmejkeri mogu da ostave prednost nad njim ako se spuste ispod reketa.
Na pozicije beka im je bivsi igrac Zvezde Arnautovic koji ima prosek od 8.4 poena i dosta oscilira tokom sezone.Ima katastrofalan sut za tri poena ispod 20 procenata.
Na krilu je iskusni Marko Ljubojevic clan one generacije Metalca koja zbog kos razlike nije otisla u Aba ligu/Bircevic i Ljubicic su je jos cinili,kao i cinimi se Bakic.Ima prosek od 8 poena,ali je za krilo dobar u skoku sa skoro 4 uhvacene lopte po mecu.
Na krilu je i iskusni Andric Branko koji ima dosta losiju sezonu nego proslu ali ima prosek od oko 8 poena i treba uzeti u obzir njegovo iskustvo i to visegodisnje u Uzickom dresu.
Na krilnom centru,a dobrim delom i na centru,jer nemaju pravog centra i to im dosta fali je Nikola Jevtovic jedan od najboljih igraca ove ekipe.Ume da sutne i trojku,a dosta dobar je u skoku.Ima 11.2 poena i 6.6 skokova,a posto je 89.godiste mozda bude na spisku za Univerzijadu.
Na krilnom centru je i iskusni Slavko Stefanovic koji ima dosta iskustva sto iz OKK Beograda sto iz Bugarskog Lukoila i Kiparske lige.Sa 11 poena i 3.8 skokova jedan je od najboljih igraca Uzica.
Njih sestorica su najvazniji igraci SLOBODE IZ UZICA ali vreni napomenuti i krilnog centra/centra Bogdana Obrenovica koji je ranije igrao za Vrsac tj.Hemofarm i mladog beka 1992.je godiste Nemanju Vukicevica koji je ranije bio clan drugog tima Partizana.Imaju minutazu njih dvojica po 18 minuta s tim sto Obrenovic daje nesto vise od 7 poena,a Vukicevic oko 5.5

U timu igra i mladi Dusan Kultesic koji je 1994.godiste,Ima minutazu od petnaest minuta i daje 5 poena uz 1.3 skoka i 0.8 asistencija.Igra na poziciji beka i odlican procenat ima iz suta iz igra,ali treba da popravi slobodna bacanja.
MOJE MISLJENJE je da ovoj ekipi fali dobar suter za tri poena,a da je neki kombo bek i da im fali masa u reketu.Na pleju bi im dobar izbor bio i Aleksej Nesovic.Sve u svemu imaju dubok roster,ali nemaju neku zvezdu u ekipi sto ce im doneti mozda 7 mesto.
Korisnikov avatar
By rudonja
ova tema mora maksimalno da se neguje. Ovi igraci to zasluzuju.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Vojvodina pobedila Metalac 81-77 po komentarima se prica da su gosti osteceni i da su sudije vukla za Novosadjane koji igraju u Slanoj bari.

Dragan Zeković predvodio je Vojvodinu sa 18 poena (7-11 iz igre), Nikola Kalinić imao je 17 poena (5-11 iz igre), 8 skokova i 4 asistencije, dok je Radovan Marković upisao 14 poena (3-9 iz igre, 7-8 penali). ’Dvocifren’ je bio i Boltić sa 11 poena.

Najbolji kod gostiju bio je Vladimir Dašić sa 17 poena (6-16 iz igre), 7 skokova i 5 ukradenih lopti, Dragan Kruščić postigao je 14 poena (4-7 iz igre, 3sk), a Slavko Vraneš imao je 10 poena (5-7 iz igre), 8 skokova i 3 rampe.
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 218
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige