Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By The Answer
Ja sam mislio na Bogdana kad sam rekao da me je briga koliko je poena postigao ali naravno da važi i za sve ostale dal igrali u američkim, švapskim ili indijskim klubovima. Ovo je tema reprezentacije Srbije, nije NBA.

Ne treba da bude ok da nagradu dobije reprezentativac ( i to ne bilo koji i to ne posle ispadanja u 1/16 EP nego apsolutni vođa reprezentacije koja je uzela svetsko srebro), to treba da bude normalno.
Korisnikov avatar
By milica
Malo je zlobno i spominjati ispadanje na 1/16 EP, ako se pritom misli na ispadanje u osmini finala pretprošle godine, jer za to ispadanje sigurno nije kriv igrač koji je poslednju četvrtinu presedeo na klupi.
Korisnikov avatar
By The Answer
Ne znam što sama zaključuješ šta ja hoću da kažem već drugi put (prvo za Bogdanove poene ti vidiš Jokića a sada opet) ali to sam uzeo kao za primer samo zato što je najsvežije, da li je to ili 1/4 svetskog ili šta god potpuno je nebitno za ono što sam hteo da kažem. Vođa reprezentacije koje je ostvarila veliki uspeh treba da dobije nagradu. Ni ta nagrada nije bitna, ne znam što drvimo o njoj, jedino što je bitno su rezultati reprezentacije Srbije.

Naravno da ne mislim da je Jokić kriv što smo ispali od Italije. Takođe nije ni presedeo poslednju četvrtinu.
Korisnikov avatar
By milica
Ok, drago mi je da sam te pogrešno razumela.

Mada ti primeri jesu malo tendenciozni i dvoznačni, ali 'ajde, pravićemo se da je slučajno...
Korisnikov avatar
By Lepus
The Answer napisao:Bogdan je uopšteno naš najbolji košarkaš, vodio nam je reprezentaciju do srebra na svetskom (jer normalno je ako si naš da igraš za Srbiju) a da li je za klub iz neke američke vukojebine dao 2 ili 2222 poena je potpuno nebitno.
Gdje to Bogdan najbolji košarkaš? Kakve su to nebuloze?

Bogdan je bio najbolji košarkaš reprezentacije Srbije koja je osvojila drugo mjesto na SP ove godine. Kada se nagrada bude za to dodjeljivala, onda neće biti dileme da ju je on zaslužio.

Trenutno, nagrada se dodjeljuje najboljem srpskom košarkašu, a to nije Bogdanović, niti će ikada biti. Najbolji srpski košarkaš sada, a i svih vremena, je Jokić.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By MileBL
@Lepus
Nemas kome pisati, dobar dio Srbije je zahvatila ozbiljna kriza identiteta, gube vezu sa realnoscu
Korisnikov avatar
By milica
milanezija napisao: Čet Jan 11, 2024 12:59 am Za ovu godinu je najbolji košarkaš somborskog hipodroma, ako je psihički odmoran dovoljno da primi tu nagradu
I ovo je zlobno.
Uostalom ni Bogdan nije lično primio nagradu.
Korisnikov avatar
By The Answer
Realnost je da vi ovde advokatišete za lika koji je 3 puta odjebao Srbiju. Ne jednom, tri puta. I to sigurno nije poslednji put. Čak mu se ni ne zamera što smo poslednja 2 puta kad je igrao doživeli neuspeh na granici sramote iako je većina vas ovde mesecima drobila kako imamo drim tim i idemo na zlato, kako imamo najbolje ovo i ono. Naravno da nije on kriv za te neuspehe... on je samo kriv što 3 puta nije hteo da igra za najvažniji tim koji postoji u košarci.

Ja sam mnogo zloban pa ću da kažem da je poređenje što neko nije u sred sezone došao preko pola sveta da primi neku bezveznu nagradu i to što je neko odjebao reprezentaciju da bi noć uoči polaska naših na svetsko bančio uz Cecu ili koga već i jahao konje sa američkim kulovima baš smešno poređenje.

Skapirali smo, bitnije vam je šta uradio za neki američki klub, dal je Minesoti dao 20 ili 30 i koliko je tripl dablova imao nego da li je igrao za Srbiju ili nije. Meni to nije bitnije i nikad neće biti, ja imam klub za koji navijam, drugi me ne zanimaju. Isto je i u fudbalu, za razliku od većine ljudi koja balavi na Kostićeve i Tadićeve asistencije i Vlahovićeve ili Mitrove golove mene njihove igre za neke strane klubove opšte ne zanimaju, kad obuku dres Srbije onda su mi rod najrođeniji.
  • 1
  • 1086
  • 1087
  • 1088
  • 1089
  • 1090
  • 1165
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]