Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By The Answer
Valderama napisao: Pon Jul 29, 2024 12:50 pm Mi izbegavamo Ameriku do finala ako pobedimo odmetnuti Sudan i američku prćiju Portoriko?
Ne.

Ne znaš sistem takmičenja?
Korisnikov avatar
By Zex88
БРАВО БРЕ!!!

Ух,баш је било напето.. Одлично финале.. Нека се настави овако..
Korisnikov avatar
By Zex88
Не можемо пола да пређемо у ватерполу..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Наши као надрогирани, буквално се распадају сами од себе.. Ако наставе овако до краја,има да се неко удави јер ће заборавити да пливају..

Не знам да ли уопште можемо до 1/4... А и тамо са оваквом игром немамо шта да тражимо..
By Tamerlan
Zex88 napisao:Наши као надрогирани, буквално се распадају сами од себе.. Ако наставе овако до краја,има да се неко удави јер ће заборавити да пливају..

Не знам да ли уопште можемо до 1/4... А и тамо са оваквом игром немамо шта да тражимо..
Ako dobijemo Francusku, valjda ćemo se dogegati do četvrtfinala. Tu već sigurno ispadamo.

Ovo je najveći pad nekog našeg ekipnog sporta. Otkad je otišla grupa predvođena Filipovićem, Prlainovićem, Pijetlovićem...mi smo daleko ispod 6-7 najjačih selekcija i to se rezultatski vidi u poslednje 3-4 godine.

Baš strašan pad ovog sporta. Ni narednih 10 godina neće biti bolje. Vaterpolo se pridružio fudbalu i rukometu.

Pa mi smo jedva Japance dobili. :evil:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 26

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]