Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Zex88
Чуо ме Кари..Какав тандем су Балша и Плавшић

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

By Tamerlan
Đulović srpski Đoš Gidi. :D

Puna dvorana, 8 000 civilizovanih navijača i pobeda za maksimalan učinak u kvalifikacijama.

Đulović ima dribling, prodor, lako probije protivničku odbranu, ali kad treba da položi loptu u koš to su muke teške. Lopta se uvek iskobelja iz obruča. Ko je rekao Milenko Tepić?
Valjda je bio pod tremom.
Svakako dobro je videti KLS igrača, starog 19 godina, u seniorskoj reprezentaciji.

Bogoljub Marković talentovan, energičan, pun želje ali krilnih centara imamo na bacanje.

Koprivica i Plavšić kriminal.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ђуловић ми се допао,показао је добру енергију и играо је без неког превеликог страха.. Време ради за њега..Капирам да му је ово добар подстрек за наставак..

By Tamerlan
Zex88 napisao: Pon Feb 24, 2025 10:01 pm Ђуловић ми се допао,показао је добру енергију и играо је без неког превеликог страха.. Време ради за њега..Капирам да му је ово добар подстрек за наставак..

+1000
By Tamerlan
Gledamo koliko imamo krilnih centara: Nikola Jović, Filip Petrušev, Tristan Vukčević, Bogoljub Marković, Filip Jović, Dejan Davidovac, Dušan Beslać... :D

A klasičnog centra nigde. :evil: (Večeras sam precrtao Koprivicu i Plavšića)

Takođe, treba srediti državljanstva S. Miljenoviću, Kondiću i dati ozbiljnu šansu Mihailu Petroviću.

Jović, Micić i Avramović će izdržati do OI u Los Anđelesu.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Od Pokusevskog svi digli ruke, Beslac ispred njega.

Dobra stvar sa centrima je sto kasnije sazrevaju i duze mogu da igraju. Tako da imamo vremena da nas neko iznenadi.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Karaburac napisao: Uto Feb 25, 2025 9:10 am Od Pokusevskog svi digli ruke, Beslac ispred njega.

Dobra stvar sa centrima je sto kasnije sazrevaju i duze mogu da igraju. Tako da imamo vremena da nas neko iznenadi.
Apsolutno mi je nejasno zašto se gura Beslać, pogotovo sada kada je isplivalo nekoliko novih krilnih centara... Moguće da je Aleksej opet neku povredu povukao, nema drugog objašnjenja zašto se ne bi našao na spisku barem u ovim otprilike revijalnim utakmicama

Velike nade polažem u Alekseja, treba njemu ova sezona i još jedna da dosegne EL nivo.

Iznenađujuća minutaža i rola Trifunovića u ovom prozoru.

U ovoj utakmici svega 11 asistencija, od toga 6 Jovke, čovek je doktor :D
Korisnikov avatar
By Karaburac
Nigde.

Igrom slucaja sam sa Kuzmom pricao o tome. Rekao mi je da Arena drzi prava, nikom nece da proda, a nece da prenose.

Na youtube-u ne mozes ni krsten higlight da vidis.

Sa druge strane kss takmicenja cele utakmice mozes gledati neke cak sa prilicno dobrim snimcima.

Tuga za kls.
Korisnikov avatar
By Zex88
Чек бре,пре неки дан сам на Арени гледао Златибор-Вршац..То је ваљда КЛС?

• 1
  • 1123
  • 1124
  • 1125
  • 1126
  • 1127
  • 1165
Takmicenja mladjih kategorija

Nije to nuzno lose. Oni prilicno dobro igraju i po[…]