Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Zex88
Кари је иашо код Јовића скоро на вечеру..Мислим да хоће да га поведе на еп јер је Васа преседео сезону,а Алекса реално игра такмичење без неких великих напора..

Што се тиче виских,ја бих позвао Алена.. Међутим,треба видети шта се дешава са грчким синовима..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MileBL
Надам се да је то ова година
Али не свиђају ми се наслови по порталима где се креће са причом о освајању златне медаље
Не треба ставарати такву врсту притиска на играче
Korisnikov avatar
By MileBL
Нико ништа поводом краја играчке каријере Теодосића
Обиљежио је један период и репрезентацији, није имао среће да узме златну медаљу али ко му је све био тренер добро је прошао
Клупска каријера је била успјешна, намлатио се добрих пара, чак је при крају каријере на име извуко фине паре
Korisnikov avatar
By Karaburac
I uspesan je hotelijer :D

Uvek me je zivcirao sto ne igra odbranu, ali na dodavanjima stvarno skidam kapu.
Korisnikov avatar
By Zex88
Написао ја на теми Звезда..

Тео је неко ко је био предводник нове генерације кошаркаша Србије.. И увек пружао максимум и одазивао се(чак и повређен). Да није ништа више урадио,хвала му на томе..

Уметник,кога сам обожавао да гледам још од млађих селекција.. Јесте ме знао иживцирати,али кад упали магија мод,то је било прелепо гледати..

Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Kalinić u reprezentaciji?

Tristan i Smailagić?
Писали смо већ овде,Калинић се на неки начин опростио,Тристан се нећка,а Кари из неког разлога ми делује да не рачуна на Алена.

• 1
  • 1128
  • 1129
  • 1130
  • 1131
  • 1132
  • 1165
Takmicenja mladjih kategorija

Nije to nuzno lose. Oni prilicno dobro igraju i po[…]